Szerintetek van még olyan anyuka, aki megrágja babájának az ételt, mint régen a mi szüleink?
Ez a kérdés pont tegnap jutott nekem is eszembe. :)
Nekem még a pociban van a picur, de szerintem én nem fogom megrágni az ételt neki. De emlékszem, hogy anyukám is mesélte, hogy akkoriban mindenki megnyammogta az ételt a babájának. :)
Biztos van még 1-2, talán a kisebbség körében,ahol nem telik botmixerre :D
Nah a viccet félretéve, azt gondolom ma már mindenki tisztában van azzal hogy az anyuka és baba szájában baktériumok vannak,és nem egyforma baktériumok,így az anya akár fogszuvasodást is előidézhet idő előtt a gyerekénél,ha a saját szájából adja át az ételt/lenyalja a kanalát.
Én úgy gondolom ma már nagyon vigyázunk ezekre a dolgokra,úgy mint a mindennapi fogmosással :)
Én nem etettem. Akkor adtam neki bizonyos ételt, ha már képes volt megenni és mindent turmixoltam addig. Eszembe nem jutott, hogy megrágjam neki az ételt. Még arra is figyeltem, hogy a kanalat ne nyaljam le előtte. Én olvastam még terhesen, hogy a szánkban annyi baci van, amit simán átadhatunk a babánknak és a cikk olvasása óta ez mindig eszembe jut...
Egyébként van aki a mai napig szájból etet, én nagyon meglepődtem rajta, nézzétek meg:
Fújj neem! Egy ismerőspár úgy csinálja hogy mindent megrázó mielőtt odaadja a gyereknek. Pl pizza, banán, akármi. És fiatal párról van szó...
Anya hallani se akar ilyenről, ő is a villával törte össze a kaját nekünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!