Szerintetek van még olyan anyuka, aki megrágja babájának az ételt, mint régen a mi szüleink?
Pont azért kérdeztem,mert én sem így teszek. Odaírtam,hogy csak kíváncsiságból kérdezem. Igen falun élek,de felsőfokú végzettségem van, és itt is van internet és egyéb dolgok,még mielőtt a városiak azt gondolnák,hogy csak ők a műveltek. Mindig csalódok ebben az oldalban,nem is tudom miért olvasom még mindig?
Köszi azoknak,akik érdemben és normálisan válaszoltak!
Kedves kerdezo, az, hogy gondolkozni kellene, nem neked szolt, azt hittem, ertheto. Ne haragudj, nem rad ertettem, hanem azokra, akik szajbol szajba adnak kajat, cumit a gyereknek.
Ne vedd komolyan az itt valaszolokat:)
Én nem romakent csak egyet nem értek. Miert kell mindig, minden kérdésnél ciganyozni? Olyan undoritoak vagytok!! 😡😡😡
Én sem szeretem ha parasztoznak, és nem értem miért kell bántani a másikat?! Hányok tőletek! Sok sok magyar ember is tesz ilyesmit és nem értem mi köze van a nemzetiségnek ehez az egészhez! Szegyenljetek magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!