Mennyi a kisbabás anyukáknál a magnézium/fog aránya, amennyiben ez megszorzódik egy tutyimutyi apával és egy félpiás-depressziós nagyfaterral?
Szóval az a helyzet, hogy hat hós lányom fogzik, és eskü' nem tudom, honnan szivattyúz ennyi nyálat a gyerek, hogy napi 6 garnitúra ruhát áztat el olyan szinten, hogy csavarni lehet belőle a nedvet, és egy hete össz-vissz 2-3 órát alszunk éjszakánként, amit nappal kávéval próbálok túlélni (mármint csak én iszom, a picúr eddig nem jelezte, hogy igényelné), pedig nem is szeretem, ráadásul itthon van édesapám egy betegség miatt, és olyan depressziós, hogy ő, aki 20 év alatt jó, ha 2 aperitifet megivott, most egy hete szinten minden nap becsiccsentve jön haza (kb. egy három decis nyalánkságot ihat, neki az is megárt), ráadásul a férjemmel is feszt' veszekszek, mert tele vele a tököm, hogy nyápicabb egy apácánál, nyavalyog, ha nincs kész időre az ebéd, de egy rohadt krumplit meg nem hámozna, vagy legalább a fogzó-nyálzó-üvöltő gyerekkel foglalkozna, amíg én főzök...
Tegnap már olyan fáradt voltam, hogy csak utólag vettem észre, hogy a gyerek dentinox géljével mostam fogat, az is csak azért tűnt fel, mert fura volt, hogy lezsibbadt az ínyem...
Szóval az lenne a kérdésem, hogy akik alaposan megszenvedték a fogzást, azok mennyi magnéziumot szedtek/nap? És az alváshiányt mivel ellensúlyozták egy nappal is aktív gyerkőcnél, aki csak 30-40 perceket alszik egyhuzamban, azt is csak 2-szer, szerencsés esetben 3-szor?
Nállunk nagyon bevált fogzásra a chamomilla 30 ch-s bogyó!esküszöm a gyerek csak nyűglődött majd adtam neki ezt a homeót és láss csodát a gyereket mintha kicserélték volna.Már csak azért is érdemes kipróbálnod mert lehet a fogacska soká bújik ki de a fogcsírák belülről már mozoghatnak te meg addig beleőszülsz.A homeós cuccok öngyógyító hatással rendelkezenk tehát valószínű a sokadik fognál már észre sem veszi a kic sikéd!Legalábbis nállunk így volt az első metszőfogakkal megszenvedtünk a hátsó őrlők meg csak egyszer kint voltak:Egy próbát megér,veszteni nem vesztesz semmit mert ezek nem ártanak legfeljebb nem használnak.
Kitartást kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!