Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan aki hétköznap...

Van itt olyan aki hétköznap nem főz ebédet, hanem rendeli valahonnan? Miért választottad ezt? Családi ház vagy lakásban éltek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 12:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

En fozok minden nap, de mindig csak egy felet, egyszeru kajakat pl amit sutoben csak berakok es egy ido utan kiveszek.

Lanyom eleg valogatos. Ma pl levest foztem neki, amibol lefagyasztok ket dobozkaval.

2012. máj. 10. 17:14
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznapra rendelek, hétvégén főzök, lakásban lakunk. Sajnálom rá az időt, amit a Babival lehetek :)
2012. máj. 10. 17:53
 13/27 anonim ***** válasza:
33%
Nekem a fozes nem gond. Szerintem akinek van ideje netezgetni, annak kell hogy legyen ideje fozni is.
2012. máj. 10. 20:32
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
A netezgetést és a főzést egy lapon említeni elég nagy bátorság:-)
2012. máj. 10. 21:55
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, sem a déli alvásnál, sem most nem gyújtom fel a konyhát, forrázom le a két picimet a netezéssel.

Valaki inkább főzőcskézik éjjel-nappal,mint hogy a gyerekével legyen.

Pro-kontra vitázhatunk ezen. Kedves utolsó előtti elég primitív vagy.

2012. máj. 10. 22:45
 16/27 anonim ***** válasza:
33%
Nem értem,hogy a 13-as válaszolóval mi a probléma. Manapság olyan könnyen kijelentik anyukák,hogy a baba mellett nem lehet ezt se,azt se,meg,hogy nincs idő rá. Nem tudom,akkor azok az anyukák,akik még 2-3 nagyobb testvér mellett babáznak és ettől még ugyanúgy megfőznek,ellátnak minden házimunkát,akkor ők hogy bírják? Vagy,akik pl otthon dolgoznak baba mellett vagy tanulnak mellette,mégis képesek megfőzni. Nekem pl a babám mellett van még egy hiperaktív 6 évesem is,aki főleg télen,ősszel sokat van itthon,mert beteg,olyankor minden percét le kell tudnom foglalni,nem olyan egyszerű,mint mikor oviban van,mégis minden nap főzök és nem esik nehezemre.
2012. máj. 11. 00:33
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó szerintem, hogy bírná-e valaki, hanem arról, hogy van akinek fontosabb a gyerekeivel töltött idő, mint a rakott krumpli.
2012. máj. 11. 08:56
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Reggel felkelünk 7kor. 10-ig takarítás, mosás, öltöztetés, reggeli.

10-12-ig játszótér

12-től ebéd. 12.30tól alvás.

Alvás alatt csak vasalni, felmosni tudok, főzés szagra, zajra felkelnek.

15-től uzsonna és 18-ig játszótér vagy benti játék.

18-tól vacsora

18.30 fürdés

19.30 alvás

két picivel vagyok itthon, egyik sem ovis, sőt a kicsi 1 éves.

A 3. babát várom. Na mondd meg nekem, hogy mind időben, mind energiában hogyan sűrítenéd be a főzést?

A kicsi életveszély, a nagy sem különb.

Ha nem a konyhában, akkor a szobában éri őket baj kb 2 perc alatt.

Ez van. Nem tartom magamat lustának, de így esznek változatosan, nem alap kajákat.

Nekem SENKI segítségem nincs. Mert sok anyuka elfelejti, hogy a nagyi addig vigyáz a kicsire vagy ő főz.

Szóval hagyjuk már az álszentkedéseket!

2012. máj. 11. 12:20
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. és nem mindenki párja ér haza 16-ra, csak épp 20-ra vagy később.

Hétvégén főzök, mivel a párom akkor vigyáz a két gyerekre.

És nem mindenkinek van mosogatógépe vagy nem mindenki hetente egyszer porszívóz.

szóval gáz ítélkezni elsőre.

2012. máj. 11. 12:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a gyerekek mentalitása sem elhanyagolandó. valamelyiket leteszed reggel és délután ugyanott ül, valamelyik meg tíz kört fut, míg a másik egyetlenegy lapát homokot a vödörbe tesz.

Azért ezt se hagyjuk már figyelmen kívül.....

2012. máj. 11. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!