Van itt olyan aki hétköznap nem főz ebédet, hanem rendeli valahonnan? Miért választottad ezt? Családi ház vagy lakásban éltek?
En fozok minden nap, de mindig csak egy felet, egyszeru kajakat pl amit sutoben csak berakok es egy ido utan kiveszek.
Lanyom eleg valogatos. Ma pl levest foztem neki, amibol lefagyasztok ket dobozkaval.
Hát igen, sem a déli alvásnál, sem most nem gyújtom fel a konyhát, forrázom le a két picimet a netezéssel.
Valaki inkább főzőcskézik éjjel-nappal,mint hogy a gyerekével legyen.
Pro-kontra vitázhatunk ezen. Kedves utolsó előtti elég primitív vagy.
Reggel felkelünk 7kor. 10-ig takarítás, mosás, öltöztetés, reggeli.
10-12-ig játszótér
12-től ebéd. 12.30tól alvás.
Alvás alatt csak vasalni, felmosni tudok, főzés szagra, zajra felkelnek.
15-től uzsonna és 18-ig játszótér vagy benti játék.
18-tól vacsora
18.30 fürdés
19.30 alvás
két picivel vagyok itthon, egyik sem ovis, sőt a kicsi 1 éves.
A 3. babát várom. Na mondd meg nekem, hogy mind időben, mind energiában hogyan sűrítenéd be a főzést?
A kicsi életveszély, a nagy sem különb.
Ha nem a konyhában, akkor a szobában éri őket baj kb 2 perc alatt.
Ez van. Nem tartom magamat lustának, de így esznek változatosan, nem alap kajákat.
Nekem SENKI segítségem nincs. Mert sok anyuka elfelejti, hogy a nagyi addig vigyáz a kicsire vagy ő főz.
Szóval hagyjuk már az álszentkedéseket!
Utolsó vagyok. és nem mindenki párja ér haza 16-ra, csak épp 20-ra vagy később.
Hétvégén főzök, mivel a párom akkor vigyáz a két gyerekre.
És nem mindenkinek van mosogatógépe vagy nem mindenki hetente egyszer porszívóz.
szóval gáz ítélkezni elsőre.
Ja, és a gyerekek mentalitása sem elhanyagolandó. valamelyiket leteszed reggel és délután ugyanott ül, valamelyik meg tíz kört fut, míg a másik egyetlenegy lapát homokot a vödörbe tesz.
Azért ezt se hagyjuk már figyelmen kívül.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!