Van itt olyan aki hétköznap nem főz ebédet, hanem rendeli valahonnan? Miért választottad ezt? Családi ház vagy lakásban éltek?
Ebédet rendelek mostanában, a többi étkezést én készítem.
Miért? mert nulla!!! segítségem van, a kicsi ön és életveszélyes, 1 éves mászós, rohangálós örökmozgó, a 3 éves sem az az egy helyben ülős.
Amikor a konyhában vagyok folyton ott vannak, kész életveszély, órákat nem tudok így főzni. Több idő jut rájuk, imádják a rendelt kaját, mindig olyat rendelek, ami egészséges, zöldség-gyümölcs-főzelék tartalmú.
Kicsit fáradt vagyok, 2 hónapja rendelem így.
Azóta várjuk a 3. babát is.
Szóval nekem sok a napi 3 óra takarítás, főzés, 2x2 óra játszóterezés + főzés így a 3. babát várva.
Nem tudom, hogy meddig rendelem, de most így jó nekünk.
Lakás, erkéllyel, háziállattal.
Na én pont a héten döntöttem el, hogy rendelek, mert NEM MEGY a főzés. Nem lehet így főzni, hogy a gyerek a hideg kövön kúszik, nem lehet úgy, hogy ölben van, nem lehet úgy, hogy kizárom és ordít utánnam, nem lehet úgy, hogy kizárom és 9 másodpercenként kirohanok, hogy ne bőgjön. Hétfőn levest főztem, pörköltet, mindent megsóztam vagy 4szer, aztán só helyett cukrot raktam a levesbe, aztán odaégett a hús, aztán a tészta, aztán elvágtam az ujjam...és akkor azt mondtam, hogy elég. Mellesleg ha jó az idő a gyerek nem bír bent lenni, kint vagyunk a kertben, a kertben egyedül nem hagyhatom, mondjuk a bogrács még egy jó alternatíva..de inkább nem:)
36 éves nőci 11 hónapos gyerekkel
Ja, és kertes ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!