Hogy mondhat ilyet egy szülő?
A barátnőm mindig is bulizós, nyughatatlan lány volt. Mindig ment mindenfelé, és akkoriban én is sok helyre mentem vele. De azóta neki van egy 3hónapos kisbabája, nekem pedig egy 4hetes. Délelőtt együtt sétáltunka a kicsikkel, és felhozta, hogy menjek ki vele és még pár emberrel Prágába hosszúhétvégézni-shoppingolni, stb.
Én először csak néztem, azt mondta, hogy majd a gyereket lepasszolja valakinek? Már ez furi volt, hogy mi az, hogy 'lepasszolom' a pár hónapos gyerekem, aki ráadásul még szopizik?
Én kerek perec megmondtam neki, hogy nem, mert 4 hetes a kicsi, ez nem így működik, hogy gondol egyet, és majd lesz valahogy. Erre elkezdett velem kiabálni, hogy nekem egy kis visítógép (nem sírós, nagyon jó ksbaba a kislányunk) fontosabb, mint a barátnőm.
Komolyan mondom, leesett az állam. Megmondtam neki a magamét és otthagytam.
Most könyörgöm, ki az, akinek nem a saját kisbabája lenne a legfontosabb, hanem a 15. barátnő és az utazgatás?
Nagyon felhúztam magam ezen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!