Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy mondhat ilyet egy szülő?

Hogy mondhat ilyet egy szülő?

Figyelt kérdés

A barátnőm mindig is bulizós, nyughatatlan lány volt. Mindig ment mindenfelé, és akkoriban én is sok helyre mentem vele. De azóta neki van egy 3hónapos kisbabája, nekem pedig egy 4hetes. Délelőtt együtt sétáltunka a kicsikkel, és felhozta, hogy menjek ki vele és még pár emberrel Prágába hosszúhétvégézni-shoppingolni, stb.

Én először csak néztem, azt mondta, hogy majd a gyereket lepasszolja valakinek? Már ez furi volt, hogy mi az, hogy 'lepasszolom' a pár hónapos gyerekem, aki ráadásul még szopizik?

Én kerek perec megmondtam neki, hogy nem, mert 4 hetes a kicsi, ez nem így működik, hogy gondol egyet, és majd lesz valahogy. Erre elkezdett velem kiabálni, hogy nekem egy kis visítógép (nem sírós, nagyon jó ksbaba a kislányunk) fontosabb, mint a barátnőm.

Komolyan mondom, leesett az állam. Megmondtam neki a magamét és otthagytam.

Most könyörgöm, ki az, akinek nem a saját kisbabája lenne a legfontosabb, hanem a 15. barátnő és az utazgatás?

Nagyon felhúztam magam ezen..

2012. máj. 9. 18:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem akartam vitát szítani a kérdésemmel, csak érdekelt mások véleménye is. De örülök, hogy feltettem, mert kérdés kiírásának pillanatában biztos voltam benne, hogy ha még egyzser meglátom a lányt, kedvem lesz felpofozni. De aztán elgondolkoztam a válaszokon, és mostmár máshogy látom. Szeretnék segíteni neki, hiszen gimis korunk óta jóban vagyunk. Attól nem félek, hogy depressziós, mert ő mindig ilyen volt.. :( De abban remélem tudok segíteni neki, hogy ne csak a visítógépeket lássa a babákban :)
2012. máj. 10. 17:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Na, látod kedves kérdező! Ez egy igaz barátnő, amilyen Te vagy! Félre tudod tenni a sértődöttségedet, hogy megmentsd a barátságotokat! Remélem sikerül, és remélem, jobb belátásra bírod! Már csak a babája miatt is! Szép hétvégét!
2012. máj. 11. 14:04
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
Azért azt értékelem, hogy már gúnyosan tökéletes anyuciznak, mert nem tartom normálisnak, hogy egy 4 hetes csecsemő mellől az anyja, haverokkal Prágába menjen shoppingolni.Nekem is volt szülés utáni depresszióm, de ez nem jellemző rá.
2012. máj. 11. 14:10
 24/27 anonim ***** válasza:
És még mindig van, aki folytatja a vitát! GRATULÁLOK utolsó! Csak így tovább, még szítsd a vitát, és hajtsd a hülyeséget! Senki nem szid senkit, csak az lett levezetve, hogy normális úton is meg lehet oldani dolgokat! Ezért tart itt a világ, ahol tart, mert mindenki egyszerre a másik torkának esne! em hogy elszámolna 10-ig míg lenyugszik, és utána megpróbálni megbeszélni a dolgokat! Ha pedig nem sikerül, akkor hagyni az egészet! Ennyi! De még hajtsd tovább, hátha még pár reagálás lesz, ami veszekedést hoz!
2012. máj. 11. 14:25
 25/27 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy a kérdező, akit érint a dolog, normálisan reagálja le, azok, akiket meg nem érint, még mindig hajtsák a hülyeséget, mint az utolsó előtti! Miért van az jobban felháborodva akit nem érint, mint akit érint?
2012. máj. 11. 14:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő, ti vitáztok, én csak reagáltam valamire, utolsó, nem hajtsák, hanem hajtják.A ti reagálásotok az ingerült, nem az enyém.
2012. máj. 11. 14:38
 27/27 anonim ***** válasza:
Még az a szerencse utolsó, hogy te ilyen okos vagy, hogy még helyesírást is javítasz! Pedig a válaszodból az ellenkezője szűrődik le! Kérdező: remélem, sikerül megoldanotok a problémát a barátnőddel! Sok sikert! A babádhoz pedig sok boldogságot!
2012. máj. 12. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!