Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mióta megszületett a baba...

Mióta megszületett a baba titeket is úgy kezelnek a barátok, mintha leprások lennétek?

Figyelt kérdés

Már amikor terhes voltam akkor ritkábban kerestek.Gondoltam biztos nyűg vagyok nagy pocakkal :) De ígérgették hogyha meglesz a pici akkor majd jönnek,meg egyebek.A kórházba bejöttek egy páran,de haza is mindenki csak egyszer jött meglátogatni,többször nem.Kifogások azok persze vannak.Én megértem,hogy nem érnek rá eljönni,de se egy telefon,se egy e-mail semmi...Azt hozzá kell tenni,hogy én vagyok a legfiatalabb a baráti társaságban és elsők között mentem férjhez és lett gyerekem.Lehet hogy irigyek amiért nekem már van?Akinek szintén van gyereke az meg azért nem keres,mert én máshogy nevelem a fiam?

Nektek volt/van ilyen?

5 hónapos a fiam.

#baba #barát #nem jönnek
2012. máj. 6. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
bocsi, az utolso a 8. valaszolora gondoltam
2012. máj. 6. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
57%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

szia, ezt a kérdést pedig én írtam ki. Nagyon elkeserítő és nálam még az is hozzájárul, hogy messze lakom a többiektől. De én simán mennék velük ide-oda, a babának apukája is van aki tud rá vigyázni , sőt szeret is vele lenni kettesben. De nem hívnak...mintha mindenki csak magával törődne, és a legfájóbb hogy a legjobb barátnőm akiről ebben a kérdésben úgy nyilatkoztam hogy felém se néz amióta szültem, azóta ő is terhes lett és néha még váltunk 1-1 emailt de már nem ugyanaz, sosem leszünk legjobb barátnők- csak gondolom rádöbbent, hogy most már otthon lesz és kéne neki a társaság.

2012. máj. 7. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
9-es vagyok: most őszintén, minek kellett lepontozni? Mert sem engem nem felejtettek el a barátok, sem én őket? Pont emiatt a hozzáállás miatt nem keresnek már titeket: mert csak az a jó, amit ti mondotok, nem létezhet más vélemény. Akinek meg mégis jobb, az menjen a francba.
2012. máj. 7. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!