Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, megöl a lelkiismeret-...

Anyukák, megöl a lelkiismeret-fulldalás! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Reggel óta hisztizik a gyermekem 15 hónapos, földhöz vágta magát. Én meg már nem bírtam cérnával és ráütöttem a combjára de csak csinálta tovább és egy fél korty vízzel nyakon öntöttem! Annyira bánt a dolog, mert nem így kellett volna lereagálnom a dolgot, hisz neki is lehet rossz napja!
2012. máj. 6. 10:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
az én fiam 21 hónapos, a párom már alig várja hogy legyen annyira meleg hogy berakhassa néha a tuds alá:))) nem tettél semmi rosszat, én ugyanilyen voltam, a fiam most 21 hónapos, sokszor nyafogos, néha idegesitően, volt hogy kezére csaptam vagy rékiabáltam, de ujabban (mert engem is bántott) egyszerüen ott hagytam ahol volt ahol nyafogott és bementem a fürdöbe pisilni vagy mosogatni kezdtem, 1 perc mulva abbahagyta és jön utánam hogy vajon mit csinálok.. én rengeteget idegeskedtem miért ilyen, de most (késön) jöttem rá hogy ha hisztizik, mert tényleg nincs baja csak megeszi az unalom akkor átlépek rajta és átmegyek egy másik helységbe. mondjuk a 15 hónapos kor nálunk is nehéz volt, bár a kicsit az elejétöl ilyen volt, egyszer olyxan ideges voltam rá , rávágtam a szobája ajtaját, ki tört belöle az üveg, na akkor 3 napi bögtem annyira bántott azota nem csinálok ilyet és nem bántom ,egyszerüen szépen beszélek hozzá, el terelem a figyelmét de ha ugy is nyavajogm, ott hagyom, elöbb utobb utánam jön:)
2012. máj. 6. 13:19
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
na jó pontozzatok csak le az hogy néha kap egy legyintést,és ha az anyuka kiborul leönti 1szer 2szer attól még nem fog félni,de mindegy nekem mit csináltok,maradjatok a magyarázásnál
2012. máj. 6. 13:43
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

Azért kíváncsi lennék, hogy aki lepontozza azokat a válaszokat, ahol az anyuka néha-néha ráüt a popóra, mert már más nem használ, van-e gyereke?

Ha meg van, valószínűleg eleve a világ legjobb gyerekmintáit sikerült megszülni.

Kérdezőnek: ne aggódj, nem okoz maradandó károsodást a gyerekben a dolog, inkább egy lelkis anyuka sinyli meg az ilyet. én eddig kétszer ütöttem a kezükre (ikrek), mert az állólámpával játszottak és az istennek nem akarták megérteni, hogy nem szabad. közben mondtam, hogy DÁDÁ. Azóta ránéznek a lámpára és már dádá-znak saját maguknak. Közben vigyorognak. De leszoktak a lámpáról és ez a lényeg. Inkább én vagyok kicsit kemény, minthogy rájuk essen a lámpa, vagy áramütés érje őket.

2012. máj. 6. 16:12
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

Kedves utolsó!

Vagy nincs gyereke,vagy nem nevel,esetleg de ennek nem sok esélye van az Ő gyereke egy angyal első szóból megért mindent.

Már nem azért,de nagyon le tudjátok húzni az embert aki nevelő célzattal néha legyint a gyerekre,de aki soha sem ér a gyerekhez ebből a célból az nem nevel,csak "tartja" a gyereket.Manapság az a divat hogy a gyereket nem nevelik,nem állítanak szabályokat,semmiben sem korlátozzák,mindent megengednek,szerintem ha az ember kinyitja a szemét akkor látja ez hova vezet,elég megnézni a tanárbántalmazásokat, a 13-14 évesek szexelését,alkoholfogyasztását.Egy kisgyermeket már kisebb korában kell nevelni 3-4 éves koráig érdemes letenni az alapokat,és nem arról beszélek,hogy szétvered a gyereket,és dühből felpofozod,mert a VERÉST ÉN IS ELLENZEM de a gyereknek azzal ártanak a legtöbbet ha a szülei nem terelgetik,nem segítenek neki a helyes úton maradni,és ha olyat tesz és nem ért a szóból akkor nem figyelmeztetik egy legyintéssel.

2012. máj. 6. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Na a hisztiket én sem bírom kezelni egyszerűen úgy fel megy nálam a pumpa hogy csak na,kipróbáltam a vizes dolgot is de nem jött be ,ami bejött hogy be velük a szobába és ott hagyom őket és nini abbahagyják hisz nem vagyok ott nincs kinek cirkuszolniuk:))volt hogy amit soha nem csináltak még 2 órahosszát is el voltak a szobában és nem sírnak csak játszanak,és tévéznek:))Örülök hogy ezzel megoldódott a problémánk:)))Próbáld ki ha legközelebb ezt csinálja hagyd ott ,adj neki valamit és uccu ki a szobából majd meglátod hogy ellesz,na jó mikor kimész még azért mondja majd a magáét de 5 perc és csend lesz!!:)))Ne rágódj ilyen dolgokon hisz szereted csak most nem volt elég türelmed ami bizony az igazi anyáknál előfordul aki meg azt mondja hogy ilyet soha nem tenne:na el ne hidd neki!!!!!;)
2012. máj. 6. 18:55
 16/21 A kérdező kommentje:

14-es Te vagy az én emberem!! Muszáj terelgetni, mert ha nem fegyelmezzük őket, mindent megengedünk neki, akkor lesz ám gond és gond.

Nálunk nem vált be kedves Utolsó az, hogy beteszem az ágyba, mert Ő képes akár 1 óráig is sírni. Abbahagyja 10 perc után 1-2 percre, erőt vesz és kezdi előről. Ő ilyen, nagyon nehéz természet, ezért próbáljuk mi szülők egy keretet állítani neki, és azon belül mozogni.

2012. máj. 6. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Akkora nagy marhaság,hogy azért mert rácsap az ember a gyerek kezére vagy fenekére egyet-egyet attól majd agresszív lesz a gyerek!

Emlékszem mi is kaptunk ki kiskorunkban,de érdekes nem lettünk agresszívak,sem lelkibetegek.

Akik még soha nem akadtak ki a gyerekük hisztijén azokat meg vagy nem érdekli vagy nagyon jó gyerekük van!

Jöhet a lepontozás!!!

2012. máj. 6. 21:41
 18/21 anonim ***** válasza:
54%
Igen én is ezzel értek egyet.Illetve a bántalmazást(verést) ne keverjük össze a popsi és kéz rácsapással.Második válaszoló voltam
2012. máj. 6. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok még annyit én is hozzátennék hogy igen nagyon felcserélődtek a sorrendek ,hisz sokan már kiskorukban ránőnek a szülők fejére és onnan meg aztán nem nagyon van visszaút!!!Én is úgy vagyok hogy attól hogy rácsapok a kezére nem lesz agresszív de tudja a határokat,pl:úgy bírom mikor rászólok vagy már olyan helyre nyúl ahova nem szabadnak ő saját vagyis ők saját maguk mondják hogy dá-dá,dá-dá na mondom akkor jól van tudod te hol a helyed!!!;)))Én szeretem a gyerekeim és látszik a kiegyensúlyozottság rajtuk,nem behúzódó kis manók ,imádnak,ölelgetnek ,puszilgatnak így aztán okom van azt hinni hogy jól csinálom,na jó nem mindig de nem vagyok az a tipikus rágódós anyuka,az ösztöneimre és nem a divat nevelésre hallgatok:)Nem tudom elégszer hangsúlyozni,hogy Jó volt a kommenteket olvasni végre igazi anyákkal "találkozni"...
2012. máj. 7. 06:35
 20/21 A kérdező kommentje:

Apósom azt mondta, hogy ha ráütök a gyerekre, akkor majd agresszívé válik és hogy majd máskor is produkálni fogja magát, mert hiányzik neki a verés...Mekkora nagy badarság nem?

Persze én ellene mentem..

2012. máj. 7. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!