Normális ez? Vagy én vagyok csak ilyen aggódós anyuka?
7 hónapos múlt a babám, sosem volt még nélkülem (leszámítva 1-2 órát, amikor vásároltam vagy ügyet intéztem és apuka vigyázott rá).
Tegnap elmentünk a férjemmel Depeche Mode koncertre, a picimre a nagymama vigyázott, akivel születése óta sokat van a fiam. Ő fürdette, vacsoráztatta és fektette le. Tudtam, hogy jó kezekben van, mégsem tudtam egyáltalán kikapcsolni a koncerten, pedig nagyon készültem már rá. Folyton a kisfiam járt a fejemben, hogy minden rendben van-e vele. Alig vártam már, hogy vége legyen a koncertnek és mehessek haza a kis manóhoz, aki persze békésen szundizott már és semmi gond nem volt vele.
Meddig lesz ez így? Most már örökké a baba foglalja le minden gondolatomat? Nem lehet lazítani?
Vannak ilyen, nagyon aggódó anyukák. A gondolkodásmódodban neked kell ahhoz megváltozni, hogy nélküle is jól tudjad érezni magad, ha akarod.
Ha nem akarod, akkor jó ez így :-)
Tőled függ, hogy mennyire tudsz kikapcsolódni. Sajnálom, hogy a DM koncertre sem tudtál koncentrálni, pedig szuper volt mint mindig.
Tedd fel a kérdést:" Mi baj lehet a gyerekkel, amin a mama nem tud segíteni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!