Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális hogy ennyire megvisel...

Normális hogy ennyire megvisel? Babócám 10 hónapos és úgy néz ki teherbe estem.

Figyelt kérdés
Sajnos nem tarthatom meg, de a szívem szakad meg érte. Hogyan vészelhetném át úgy hogy a kisfiam ne érezze meg a szomorúságomat?
2009. jún. 24. 07:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ez történt veled!

Az előttem írónak igaza lehet, nem ide kellett volna írnod, de hát egy kis lelki támaszra volt szükséged nyilván és olyan anyukák között akik babáznak.

Minél hamarabb túl kell ezen esni, nem Te vagy az első és utolsó akivel ez megtörténik. Ezen változtatni nem tudsz, később enyhülni fog ez a rossz érzés. A babáddal légy még kedvesebb sokat legyetek együtt, és ne gondolj állandóan erre a dologra. Többet nem tudsz tenni.

2009. jún. 24. 09:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem kell elítélni, hisz nem tudjuk a dolgok hátterét. És a 10 hónapos babájáról kérdezett ezért írt a babás oldalra. Miért kell így viselkedni másokkal??Biztos meg van az oka hogy nem tarthatja meg.

Ha szeretnél valakivel beszélgetni nyugodtan írj privibe.

2009. jún. 24. 09:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Én megdumálnám a dokival,esetleg egy másikkal,hogy tuti nem szeretném,és indítsa el a papírmunkát,mert az is legalább egy hét. Ha az uh papíron rajta van a 6 hét,akkor el lehet kezdeni.7 hetesen már el is vetetheted,és senkinek semmi köze hozzá.Te pedig gondolj arra,hogy csak egy valami,aminek még semmi életjele nincs.Csak magadra hallgass,ne törődj mással,épp elég nehéz nélkülük is.Kérem a lepontozásokat.
2009. jún. 24. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az egyikőtöknek sem jut eszébe, hogy esetleg egészségügyi okolból nem tarthaja meg a babát? Szégyeljétek magatokat!!! Én sem szülhetek több gyereket mert veszélyes lenne úgy a babára nézve mint rám. És mivel már van egy gyerekem nem veszélyeztethetem az életemet mert őt fel kell nevelnem. A védekezésről meg csak annyit, hogy tablettát nem szedhetek a betegségem miatt, az óvszerre ill. allergiás vagyok, és így csak a hüvelykúp maradt, amiről tudjuk, hogy sajnos nem annyira hatékony védekezési eszköz mint mondjuk egy tabletta!

Kedves kérdező. A már világon lévő kisbabád sajnos minden érzésedet százszorosan megérez. A pocakodban lévő babát ha biztos hogy nem tarthatod meg akkor sajnos el kell fogadnod ezt a tényt és a már meglévő gyermeked és a saját magad érdekében is minél előbb túl kell tenned magadat lelkileg ezen a szörnyűségen. Ha egyedül nem sikerül akkor minél előbb kérj orvosi segítséget. Nem szégyen a pszichológustól sem segítséget kérni. De előbb igyál nyugtató gyógyteát vagy próbálj homos bogyókat szedni és törekedni a lelki megerősödésre. Sajnos csak ennyit tudok javasolni. Ezt a küzdelmet neked kell egyedül végigcsinálnod, segíteni sajnos csak a szakember és az idő múlása fog. Minden jót kívánok neked.

2009. jún. 24. 10:11
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

Gyors cselekvés, hogy minél hamarabb fizikailag túl legyél rajta. Utána lelkileg is könnyebb lesz. Idővel. A babád előtt pedig úgy tudod magad tartani szerintem, ha úgy irányítod a gondolataidat, hogy ez csak a te dolgod. Tudom, durván hangzó mondatok, de a helyzet is igen kemény...

De azért megjegyzem, ha babás oldalra ilyen kérdést írsz ki, és feldobod a magas labdát, akkor kérlek, ne csodálkozz, ha további érdeklődő kérdéseket kapsz, mert az abortusz pontosan olyan téma, amit befolyásolnak a körülmények. Ráadásul a kérdésedre se tud válaszolni és tanácsot adni igazán senki, ha nem ismeri a körülményeket. A legjobbakat kívánom neked és családodnak!!!!

2009. jún. 24. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem csak óvszer van és gyógyszer!Ott a spirál,a pesszárium a spermaölő zselé,a naptári módszer és a megszakításos is!

Tényleg nem kéne szemétkedni,mert az én anyukám is terhes lett spirál mellett és el kellett vetetnie úgy,hogy otthon volt még 2 kicsi lánya!A szíve szakadt meg és nagyon rosszul viselte és mi is biztos megéreztük,de már nem emlékszem rá:( bocsi!

Sajnállak!Nem lehet könnyű!De örülj,hogy ott van azért még egy picurika,aki nagyon szeret!Bármit is teszel,előtte nem tudod leplezni!

Szeresd nagyon nagyon!

2009. jún. 24. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
10.11-es vagyok A pesszárium, spirál nálam például nem engedélyezett. A zselé, a megszakításos, és a naptár módszer pedig még annyira sem megbízható mint a kúp..... Dehát van olyan is hogy gyógyszer mellett esik tehrbe valaki. És tök mindegy miért esett teherbe és miért nem tarthatja meg. Ez van és kész. Nem ítélkezést kért hanem tanácsot, hogy hogyan bírkozzon meg lelkileg ezzel a nagy teherrel.
2009. jún. 24. 11:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Az igen! Nem gondoltam volna hogy ekkora lavinát indít el a kérdésem. Nagyon köszönöm mindenkinek kivétel nélkül a hozzászólást. Megértem az ab ellenes anyukákat is én magam is az vagyok de nincs más választásom. Jó babázást mindenkinek és jó egészséget!
2009. jún. 24. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!