Normális hogy ennyire megvisel? Babócám 10 hónapos és úgy néz ki teherbe estem.
Miért nem tarthatod meg?
Nem ítéllek el, vagy ilyesmi, csak kérdezem.
Semmiképpen nem tarthatod meg?
Na jó, most ezzel baromira nem segítek neked, gondolom iszonyú érzés, de ha tudnál megoldást találni arra, hogy megtarthasd, akkor nem szakad meg a szíved...
Meg az enyém sem...
Itt a kérdés, hogy amikor a mostani babáddal teherbe estél és ikrek lettek volna, akkor is az egyiket eldobod magdtól? Mert ugye elöfordúlhatott volna.
nem ítéllek el, se lebeszélni nem akarlak az abortuszról, de nagyanyám 3 gyermeket nevelt mikor meghalt a testvére akinek 1 gyermeke árva házba került volna és azt mondta ha 3-nak van helye akkor 4-nek is.
Első válaszoló vagyok!
Nem lehurrogni kell, hanem védekezni. Felnőtt anyuka vagy!Nem kell senkinek kioktatni, hogy mi a felelősség... Aki elítél, ne írjon???? Szerinted ki ért egyet, egy abortusszal???Hát én nem foglak támogatni, sajnálom....
Ha szilárdan úgy gondolod, hogy nem tudod vállalni, már most szólj az orvosnak, nem kellene várni még két hetet...
harmadik
Kár volt ezt a kérdést a babás oldalra kiírnod...
Itt segítséget nem fogsz kapni, mert itt mindenki épp rózsaszín ködben úszik a babája hatására.
Ráadásul a kérdésedre Te magad is tudod a választ.
Mindenképpen szomorú dolog, ha nem tartod meg, és igen, a kisfiad érezni fogja, de nem hiszem, hogy őt fogja jobban megviselni.
Szerintem inkább magadért aggódj, mert neked nehezebb lesz feldolgozni az egészet.
Itt nem hiszem, hogy bárki is pozitív dolgokat fog neked írni, szerintem mindenki a megtartás mellett teszi le a voksát, gondolkodás nélkül, és az abortusz okodra való tekintet nélkül.
Kár volt kiírnod a kérdést.
Magad miatt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!