Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kisbabámnak középfü...

10 hónapos kisbabámnak középfülgyulladása lett és átszakadt a dobhártyája. Volt ilyen valakinek? Mennyi ideig fájt neki?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Én csak azért írok, mert bár nálunk nem szakadt át, de nemrég volt egy középfülgyulladása kisfiamnak, amit végül egy nagyon kíméletes, gyógyszermentes módon sikerült megoldani a problémát és megérteni, hogy hogyan is jutottunk el idáig, hogy a fülére húzódott egy egyszerű kis orrfolyással induló nátha. Végigjártam a témát, kerestem a jó megoldást és végül találtam egy nagyon jót, ahol nem rögtön a fülfelszúrással ijesztgetnek meg antibiotikumot tukmálnak a gyerekre, ami az immunrendszerét kinyírja. Nekünk nagyon jó volt, nagyon örülök, hogy rátaláltunk. A www.gyogysapka.hu oldalon mindent megtalálsz a módszerről. Jó, ha tájékozódik az ember a témában, mert sajnos a kicsiknek könnyen a fülükre, tüdejükre húzódik a nátha, és még a hasuk is fájhat tőle (hasmenést okozhat), amire nem is gondol az ember. A legrosszabb, hogy ha kezeletlenül hagyja az ember, újra meg újra visszatérhet, mert az arcüregben lappang a trutyi. Ovikezdés előtt érdemes ezzel a módszerrel felerősíteni a gyereket ellenállóképességét. Na, de végül is mást válaszoltam, mint amit kérdeztél, csak gondoltam, leírom ezt Neked, mert témába vág. Remélem, már nem fáj a fülecskéje babádnak. Gyors jobbulást kívánok!
2012. máj. 3. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi,siettem és kicsit nyakatekertre sikerült az első mondatom, szóval egy módszerrel sikerült megoldani a problémát. :)
2012. máj. 3. 16:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Megnézem!!!!
2012. máj. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!