Egy évet betöltött gyermeknél honnan lehet észrevenni, ha középfülgyulladása van, de nyomásra nem fáj neki?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 11:30
1/6 anonim válasza:
Ha gyulladt neki, akkor mindenféleképpen fáj. Esetleg törlésre érzékeny.
2/6 anonim válasza:
Ha gyanakszol, elviszed a fülészetre és a doki megmondja.
3/6 anonim válasza:
Nálunk ilyen még nem volt, de korábban olvasgattam gyermekgyógyászati szakkönyveket, és azokban az volt, hogy az mindenképpen nagyon fáj neki!!! Nyomásra meg főleg nagyon érzékeny, ezért nem nagyon lehet nem észre venni.
4/6 A kérdező kommentje:
Ma délután viszem. A kérdésem célja az lett volna, hogy megtudjam, más anyukák miből kezdenek el gyanakodni.
2010. márc. 19. 12:29
5/6 anonim válasza:
Az én kislányomnak volt már középfülgyulladása. Ha hozzáértünk azonnal elrántotta a fejét és belázasodott.
6/6 anonim válasza:
Már régi a kérdésed, de azért én is írok.
Minden előjel nélkül belázasodott a fiam. Nagyon nehezen, váltott kúpozással sem tudtam nagyon 38.5 alá vinni a lázát. 2 nap múlva már diagnosztizálta a dokinéni a középfülgyulát. De a fiam nem kapkodott a füléhez, nyomásra nem volt érzékeny neki, látszólag nem tudtam mi lehet a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!