1 éves a kisfiam, és a többszörös középfülgyulladása miatt a jövő hónap elején kiveszik az orrmanduláját és tubust raknak a fülébe. Járt már valaki így?
Ismerősöm kisfiának volt ilyen műtétje másfél éves korában. (Az orrmandulában nem vagyok 100%-ig biztos, de mintha azt is kivették volna.)
Jelentősen csökkentek azóta a panaszai. Most 5 éves, kutyabaja a fülének. Persze fokozottan vigyáznak is rá, de már nincsenek különleges óvintézkedések.
Unokahúgomnak is ez volt a baja, évekig szenvedett a fülével, mire végre berakták ezt a tubust.
Pontosan nem tudom az összes részletet, de meggyógyult:)
A doktornő nevére emlékszem, ő volt aki meggyógyította tesóméknál a fülproblémás gyerekeket ( 3-an vannak) Szerencsére nálunk elég volt a sapka:).
bocs hogy közbekérdezek. de mi az a tubus a fülben?
szegény picid jó sokat szenvedhet. remélem a műtét tényleg megoldás.jó egészséget és bátorságot!
köszönöm szépen a válaszokat, és a biztatást, most valóban nagy szükségem van erre. Én is remélem, hogy ez megoldja a problémánkat, mert dec. 13-a óta ezzel kínlódunk.
Az utolsó válaszolónak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!