Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves a kisfiam, és a többszö...

1 éves a kisfiam, és a többszörös középfülgyulladása miatt a jövő hónap elején kiveszik az orrmanduláját és tubust raknak a fülébe. Járt már valaki így?

Figyelt kérdés
Annyira kicsi még, de már 3x szúrták mindkét fülét az 5. antibiotikum kúránál tartunk, és a doktornő azt mondta, hogy nincs mire várnunk. A sógornőm szerint 2 éves kor alatt nem szabad kivetetni az orrmandulát.

2012. jan. 20. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ismerősöm kisfiának volt ilyen műtétje másfél éves korában. (Az orrmandulában nem vagyok 100%-ig biztos, de mintha azt is kivették volna.)

Jelentősen csökkentek azóta a panaszai. Most 5 éves, kutyabaja a fülének. Persze fokozottan vigyáznak is rá, de már nincsenek különleges óvintézkedések.

2012. jan. 20. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Unokahúgomnak is ez volt a baja, évekig szenvedett a fülével, mire végre berakták ezt a tubust.

Pontosan nem tudom az összes részletet, de meggyógyult:)

A doktornő nevére emlékszem, ő volt aki meggyógyította tesóméknál a fülproblémás gyerekeket ( 3-an vannak) Szerencsére nálunk elég volt a sapka:).

[link]

2012. jan. 21. 00:39
 3/4 anonim ***** válasza:

bocs hogy közbekérdezek. de mi az a tubus a fülben?

szegény picid jó sokat szenvedhet. remélem a műtét tényleg megoldás.jó egészséget és bátorságot!

2012. jan. 21. 09:51
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat, és a biztatást, most valóban nagy szükségem van erre. Én is remélem, hogy ez megoldja a problémánkat, mert dec. 13-a óta ezzel kínlódunk.

Az utolsó válaszolónak:

[link]

2012. jan. 23. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!