Menyem nem akarja ránk hagyni az 1 évesét, mások szerint ez fair?
4-es vagyok. Nálunk is az éjszakák rázósak, az én másfél évesem pl sokszor felébred éjszaka, de az esti elalvás is csak velem működik, ha apa megjelenik az ajtóban, már mondja is nekünk a lányunk, hogy pápá, és elkezd nyafogni, ha apa nem megy ki. Ez lehet, hogy speciális eset, de szerintem ha egyéb konfliktus nincs a szülők és a nagyszülők között, akkor még egy néhány hónapig türelemmel kell lenni, amíg mindenki megérik arra, hogy a nagyszülők kettesben is lehessenek a babával. Sajnos a több száz km-es távolság így is nagyon kritikus szerintem. Az emberben tényleg benne van, hogy bármi történhet, és nem tud odaérni a gyerekéhez néhány óra alatt.
Szerintem ebben az esetben ami most van, nem a nagymama és az anyuka kívánságát, hanem a baba érdekeit kell nézni. És belátni, hogy néhány óra felvigyázás az tényleg más, mint napokra elkérni a babát. Én szerintem ez sok lenne egy másfél évesnek, főleg, ha mindez még számára idegen környezetet is jelentene.
szia.
en nagyon orulnek egy olyan anyosnak, aki tiszteletben tartja a nevelesi elveinket, szóval kincset érsz :)
nekem sajnos nem ilyen az anyósom, nem bízom benne (pedig a nagyszulok kozul talan meg benne a legjobban),viszont bevallom neked, 4-5 eves kor alatt nem nagyon bizom senkire.
fura volt a kerdest olvasni, a "másik oldalrol", de szerintem ez inkabb a szulo miatt van, nem a gyerek miatt.
nyilvan nem okoz maradando karosodast az egy evesben, ha egy ejszakat kulon tolt, viszont az anyában annál inkább :)
vegig paráznám, bizonyára a menyed is, nezd, harom eves a fiam, ittvan mellette az ujszulott lanyom, megis,legszivesebben kamerát szereltetnek fel a minioviba, ahol van.
szerintem harom eves koraig varj, tudom hosszu ido, de harom evest mar az ilyen durvan gorcsolo anyuka is a nagyira bizna (felteve, ha bizik benne, es koveti a nevelesi elvet..nalunk sajnos nincs ilyen, de mondom, ha ilyen vagy, kincset ersz :))
Ez bizony nehéz ügy...
Az én lányom még csak 9 hónapos. Szokott sokat az anyósommal lenni, általában itt vagyunk mi is, de van, hogy csak ő vigyáz rá, ha valami dolgom van. Nagyon jó elvannak. Olyan is volt már, hogy lefekvés után a mama vigyázott az álmára (átalussza az éjszakát), mi meg elmentünk itthonról. De persze csak a városban. Messzebbre nem mernék menni.
Az egész napos/éjszakás/több napos otthagyástól már előre félek. Pedig előbb-utóbb eljön az ideje...kinek-mikor. :)
A gyereknek is kell és szülőknek is,na meg a nagyszülőknek is....
Te jó nagymama vagy, szerintem örülhet az unokád és az anyukája is!:D
Viszont náluk még nem jött el az a bizonyos idő!!!Türelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!