Kisfiam 7 hónapos, tápszeres. A védőnő és az orvos szerint a hajnali tápszert el kellene hagyni, de nem tudom, mert felébred és éhes. Van még így valaki rajtunk kívül? Más 7 hós tápszeres baba mikor, mit és mennyit eszik?
Figyelt kérdés
A napi étkezés úgy néz ki, hogy hajnali 4 órakor tápszer /kornak megfelelő adag - Milupa Milumil 6+/,8kor tápszer,11kor 100g gyümölcs,1kor 200g főzelék hússal,4kor 200g gyümölcs és este 8kor tápszer.2008. júl. 30. 08:53
1/9 anonim válasza:
Igazán szerencsés vagy:))) Az én kisfiam is 3x eszik már mást nem tápszert. De ő éjjel 3x kel és iszik tápszert még. Igaz nem nagy mennyiséget, de ha vizet vagy teát kap akkor félóránként kel. Így meg 2 óránként.
Igaz 6 hónaposak vagyunk. Szerintem próbáld meg,hogy este nem tápszert adsz neki hanem tejpépet vagy valamit amivel jobban eltelik. hátha később ébred. Igazából a rendetekből úgy látom nem elhagyni kell a hajnalit. Csak kitolni, hogy az legyen a reggeli és a reggeli a tízórai stb.
Mikor fekszik?
2/9 anonim válasza:
Szia!Főzeléket is megprobálhatól adni neki vacsira(fürdés elött )és utánna rákinálhatod a tápszert.
3/9 anonim válasza:
Azt viszont nem írtad, hogy napközben mennyit alszik a kisfiad. Nem lehet hogy azért kel hajnalban mert sokszor keveset alszik napközben és nem fárad el estére eléggé ahhoz, hogy egybe átaludja az éjszakát? Ez csak egy ötlet. Vagy még megpróbálhatod az étkezéseket kicsit széthúzni és az estit 9-re tenni, hátha az is segít.
4/9 A kérdező kommentje:
Fél nyolckor van fürdés, utána az esti tápszer és nyolckor alszik.A tejpép nagyon megfogja a székletét.Fürdés előtt főzi és utána még tápi? Mekkora mennyiségű főzi szerinted? KÖSZÖNÖM!
2008. júl. 30. 09:36
5/9 A kérdező kommentje:
Napközben általában 2 órát fenn van, egy órát alszik, de délután négy után már nem alszik. Este hattól már álmos is, de nagyon hancurozunk, hogy elfáradjon. Így sajnos nem tudom később fektetni. De akkor ez az étrend nem gond így?
2008. júl. 30. 09:38
6/9 anonim válasza:
szia!Annyi főzeléket adj amennyi jólesik neki!
7/9 anonim válasza:
Szia!Mit mondtak, miért kell elhagyni a hajanali tápszert?Nekem 7 és fél hónapos a kisfiam, és pár napja hagytuk el a hajnali kaját, mert reggeli után sokat bukott.De ha éhes, és nem bukik reggeli után, szerintem inkább az anyai ösztöneidre hallgass:)
8/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 8hós a fiam és valamikor még hajnali 3-4kor kéri az aznapi első kajcsiját,mert másképp visszase tudna aludni!
9/9 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam is 7hónapos és a Milupa Milumil Ha 2 kapja és hajnali 4kor ébred mint a te kisfiad mert éhes!:-)Én nem hagynám el a hajnali étkezést!És utánna hamar vissza alszik a picurod?Mi este fél 9-kor pancsizunk 210ml víz+7kanál tápszer kb.233ml lesz megvacsizik és utánna alvás hajnalig!utánna reggel 8kor szintén tápszer,11 és dél között fözelék,1 és fél kettö körül tápszer,délután 4-5 között gyümölcs és este tápszer!:-)És hány kg a babád?az én kisfiam 8440g és 72cm.Szerintem tökéletesen csinálsz mindent!Minden jót!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!