Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart ez az időszak,...

Meddig tart ez az időszak, mert már kivagyok?

Figyelt kérdés

A fürdésnél, törlésnél, öltözködésnél visít, síkit a babám, de szerintem a discoba nem szól ilyen magas decibellel a zene, mint ahogy ő csinálja.

Születése óta ezt csinálja, hogy nem csak egyszerűen nyöszörög vagy picit sírna, ő egyből így kezdi. Mikor megszületett még a szülésznő is mondta, ilyen hangosan síró babával még nem találkozott. 11 hónapos baba anyukája

2012. máj. 2. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:

pontosan hogy van nálatok a fürdés? biztos nem élvezi, és csak annyiból amit leírtál tanácsot se tudunk adni.

általában pár hetes korukig tart a fürdés utálat, néha elhúzódik az ülésig, de olyat még nem hallottam, hogy 11 hónaposan is végig visítja :SSS

elhiszem, hogy kivagy :(

2012. máj. 2. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
kisfiam min dig is imádott fürdeni,viszont pelenkázásnál,öltözésnél 10 hónapos koráig tiltakozott
2012. máj. 2. 21:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Mikor belerakjuk a vízbe akkor vísit, meg mikor kivesszük. A vízben már elvan. Na meg utánna a törlésnél és az öltözésnél. De napközben is ezt csinálja, nem bírja az öltözködést és van olyan, hogy a pelenkázásnál is sír.
2012. máj. 2. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi 14 hósak leszünk, kb 11 hós koráig volt mindig harc és ordítás utána már elkezdett segíteni. Este, ha nagyon fáradt a fürdés utáni ordítás míg be nincs pelusozva és fel nincs öltözve ordít. Utána minden oké. Közben próbáljuk elterelni a figyelmét kisebb nagyobb sikerrel. Tudom miről írsz és én is nagyon kivagyok ilyenkor, de mondom már sokat finomult a helyzet. Kitartás.
2012. máj. 2. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy kis akaratosság!! :) Akár csak az én kis hercegnőm..Már lassan 16 hónapos, de pl a vízből kijövetel az nálunk sem leány álom.Ilyenkor este már elég fáradtak egyébként, szerintem az lehet a baj!

Most gondolj bele..kicsi vagy, fáradt vagy, először beraknak a melegbe..nem tetszik, na végre rá jössz hogy játszhatsz..jajjj de jóó, és erre vesznek ki, ahol hideg van, már megint a pelus...blabla..Édesek.Enyhülni fog ez majd, de elmúlni nem fog.Szerintem...mivel nálunk még mindig nem sikerült.(Amikor hajmosás van, még szerintem a 4-en is hallani lehet, hogy ordít a gyerek..)

Egyébként mi szoktunk együtt fürdeni, az nagyon nagy élmény..lehet sok mindent nyomkodni anyán, és szoktam neki buborékot fújni meg minden ilyesmi.Ja és arra rájöttem, hogy ha ő kéri ki magát a kádból, az sokkal jobb!

Kitartást

2012. máj. 2. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
A vízből való kivétel nálunk is hangos. Pelusozásnál viszont mindig van kezem ügyében valami olyan tárgy, ami pár percre érdekes lehet - amit csak olyankor kaphat meg. Ez sokszor bejön, de ha fáradt, úgysem lehet elterelni a figyelmét, akkor igyekszem minél gyorsabban intézni.
2012. máj. 2. 22:42
 7/7 anonim ***** válasza:
nálunk a peluscsere volt a legnagyobb mumus, és ez kitartott egész pelenkáskorban :)) szóval kitartás !
2012. máj. 3. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!