Meddig tart ez az időszak, mert már kivagyok?
A fürdésnél, törlésnél, öltözködésnél visít, síkit a babám, de szerintem a discoba nem szól ilyen magas decibellel a zene, mint ahogy ő csinálja.
Születése óta ezt csinálja, hogy nem csak egyszerűen nyöszörög vagy picit sírna, ő egyből így kezdi. Mikor megszületett még a szülésznő is mondta, ilyen hangosan síró babával még nem találkozott. 11 hónapos baba anyukája
pontosan hogy van nálatok a fürdés? biztos nem élvezi, és csak annyiból amit leírtál tanácsot se tudunk adni.
általában pár hetes korukig tart a fürdés utálat, néha elhúzódik az ülésig, de olyat még nem hallottam, hogy 11 hónaposan is végig visítja :SSS
elhiszem, hogy kivagy :(
Egy kis akaratosság!! :) Akár csak az én kis hercegnőm..Már lassan 16 hónapos, de pl a vízből kijövetel az nálunk sem leány álom.Ilyenkor este már elég fáradtak egyébként, szerintem az lehet a baj!
Most gondolj bele..kicsi vagy, fáradt vagy, először beraknak a melegbe..nem tetszik, na végre rá jössz hogy játszhatsz..jajjj de jóó, és erre vesznek ki, ahol hideg van, már megint a pelus...blabla..Édesek.Enyhülni fog ez majd, de elmúlni nem fog.Szerintem...mivel nálunk még mindig nem sikerült.(Amikor hajmosás van, még szerintem a 4-en is hallani lehet, hogy ordít a gyerek..)
Egyébként mi szoktunk együtt fürdeni, az nagyon nagy élmény..lehet sok mindent nyomkodni anyán, és szoktam neki buborékot fújni meg minden ilyesmi.Ja és arra rájöttem, hogy ha ő kéri ki magát a kádból, az sokkal jobb!
Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!