6-7-8 hó körüli babádnál, mikor olyan"semmi sem jó" időszak volt, annak mi volt az oka? Már ha utólag kiderült? Nem sokáig bírom?
Fiam 7 hós, és ott tartunk hogy egész nap akár mit csinálok, sír, "morog", nyüsszög. Mindenki a fogzást mondja, de semmi nem látszik neki.
Kikészülök már ettől, elfogy lassan az energiám...
Az én fiam is 7 hónapos kora körül kezdte a hepajt.Kipróbáltam minden lehetséges okokat(éhes,pelus,levegő)De az jött be a legjobban, hogy megmagyaráztam neki mindent,nézegettünk állatos könyvet..stb.Igényli anya közelségét.Foga tuti az a baj.Foglald le!És persze a napirend-(biztonság érzet)
Sok sikert
Mi is a fogzásra gondoltunk, aztán 13 hónaposan bújt ki az első foga.:) Azóta is nevetünk magunkon, hogy kb 4 hós korától mindent erre fogtunk.:)
Most 14 hónapos a fiam, én úgy gondolom így visszamenőleg, hogy azok a nagyon zűrös időszakok mindig valamilyen új mozgásforma megtanulásához kötődtek. Amikor még nem tudott kúszni, de már szeretett volna mindent elérni, akkor az frusztrálta. Aztán jött a mászás előtti "idegbaj", most pedig nem indult még el, de próbálkozik, és iszonyúan bosszantja, hogy nem halad!
Akkor lehet hogy ez lesz a baj. Elég lusti baba, a forgásnál tart, meg hátra fele tolja magát mikor el akar érni valamit. Ezen bosszankodik, de akkor is nyűgös mikor a babakocsiba, kezembe, hordozóba van.
Hát, kiderülni úgysem fog, úgyhogy inkább alszom egyet, gyűjtök egy kis erőt:)
Köszönöm annak, aki válaszolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!