Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyenkor milyen cipot kell...

Ilyenkor milyen cipot kell venni a gyerkocnek?

Figyelt kérdés

17 honapos a kisfiam,télen kezdett járni,igy meg nincs tapasztalatom. Van egy zárt cipője használatban,de az inkább olyan hűvösebb tavaszi időben jó. Most meg szinte nyár van. Milyet vegyek neki,ami azert nem csak kánikulában jó? Nyitottat? Szandált,ami zárt a labujjainal?

Nagyon koszi a válaszokat!:)

2012. máj. 2. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyitott orrú 3csatos szandált. Tehát olyat, ami tartja a bokáját. Ez jó a meleg napokon, ha pedig hűvösebb idő van, akkor csak húzol a gyerekre egy zoknit.
2012. máj. 2. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerinted kényelmesebb a babanak a nyitott orrú,mint a zart? Ezt nem tudom eldönteni... És meg egy kérdés... Hány cipője van ilyenkor a babatoknak? Kell meg vennem másikat is?
2012. máj. 2. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a zártorrú szandálra esküszöm, mert az én lányom állandóan esik kel és már rég széthorzsolta volna a lábujjait, ja és a lépcsőbe is mindig beleakad a lába. Én szoktam ilyenkor venni egy szandált, és egy nagyon vékony kis cipőcskét az esősebb időkre.
2012. máj. 2. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szandi, ami zárt a lábujjainál.
2012. máj. 2. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
A lányom 14 hónapos. Most van egy nyitott orrú szandija, egy zárt orrú szandija (ez a játszós cipő most), egy zárt félcipője, és egy sportcipője. A nyitott orrú az elmenős szandi, azt adom rá, ha boltba, ide-oda kell menni. De az udvarra inkább a zárt orrút adom, nem olyan jók a terepviszonyok. :D
2012. máj. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!