Fiam júliusban lesz két éves. Minden éjjel min.2 alkalommal felkel, de van, hogy ötször is. Ilyenkor isszizik, aztán alszik is vissza. Nagyon jó lenne már végigaludni az éjszakákat, hogyan szoktassam le róla?
Te kellesz az iváshoz?
enyém is 2 éves, ott a kiságy melletti komódon az innivalója, ha szomjas iszik és visszafekszik.
próbáld ki így, engem már vagy 1 éve nem kelt ezért, régebben még a kiságyba tettem cumisüvegbe, úgy próbáld meg esetleg először
Én is örülnék valami jó tanácsnak.
Nálunk ugyanez a helyzet, csak lányos változatban. :)
Ja, és nem min. 2 alkalommal, hanem min. 12 alkalommal...
első vagyok.
igen, betettem a cumisüveget a kiságyba (víz, 1es cumi) :)
minden este lefekvés előtt megmutattam neki, elmondtam többször, hogy ott van, ha szomjas igyon. ha kelt akkor megint elmondtam, hogy ott van, vegye el.
enyém egyedül ivott, biztos ezért ment könnyen, pár nap után már nyúlt érte, nem szól azóta.
próbálgasd azt, hogy berakod az üveget, nappal meg ha üvegből iszik akkor ne segíts neki :)
Én csepegésmentes poharat adtam neki éjjel, két napig ment a hiszti, hogy ez nem jó, de mondtam neki, hogy akkor szomjas maradsz.
És nem is adtam neki inni, a végén kénytelen volt a csőrösből inni.
Egy héttel később már nem is keltem fel, és kb. két hét alatt teljesen megszokta, hogy ha szomjas iszik.
Mondjuk onnantól, hogy nem mentem át hozzá, érdekes módon alig kelt fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!