Mikor fogja már végre végigaludni az éjszakát? Nagyon fáradt vagyok már, minden éjjel 2 3 szor tuti felkel. Nagyon kimeritő már. Nincs valami nyugtatótea, vagy homeos bogyó amit lehet nekik adni? 11 hós!
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 09:04
1/9 anonim válasza:
nálunk épp az 1 éves szülinapjától alussza át az éjszakát!
már nincs sok addig!
2/9 anonim válasza:
Vedd magad mellé és aludjatok. Amint a gyerek megérik rá, át fogja aludni az éjszakát a saját ágyában, addig meg csak fölöslegesen fárasztod magad azzal, hogy ugrálsz éjjel. Nálunk is bevált ez a dolog, a lányom másfél évesen közölte, hogy saját ágyába akar menni, azóta ott alszik. A fiam most egyéves, őt a kiságyába teszem le este 8-kor, de éjfél körül fölébred szopizni, akkor kiveszem, én alszom, ő kiszolgálja magát, aztán bealszik szépen. Így van esélyem nekem is pihenni.
3/9 A kérdező kommentje:
Mellettem sem alussza át az éjszakát!
2011. aug. 24. 09:29
4/9 anonim válasza:
Az én fiam 20 hónapos volt mikor átaludta az éjszakát,de még most is sokszor van,hogy felébred és át kell hoznom közénk.Most lesz két éves.
5/9 anonim válasza:
Az én lányom kb. négy hónapos korában kezdte átaludni az éjszakát ( a nagyobb hat hetess korától), pedig anyatejes...már örültem mint majom a farkának, aztán egy hete megint ébred (most 8 hónapos), legrosszabb az volt, mikor 7-szer voltunk fönt, a legjobb, hogy 2-szer. Lehet a meleg, de az is, hogy nappal nem ér rá enni..nem tudom...nekem is fárasztó, már sok mindent kipróbáltam, jelenleg nem tudom még a megoldást. Engem az vígasztal, hogy még egy kamaszt sem láttam aki a szülein lógna éjszaka!:-)
6/9 anonim válasza:
Az enyém most múlt 1 éves, nem alussza át az éjszakát, általában 2-3 alkalommal ébred, de én együtt alszom vele, így nem fárasztó az éjszaka, mert csak megébred szopizni, majd alszik is tovább. Amikor foga jön, akkor még többet ébred, szinte félóránként. Ha ezekre mindig fel kéne kelnem az ágyból, nagyon fárasztó lenne. Én is úgy vagyok, mint az egyik hozzászóló, amint megérik rá, úgyis át fogja aludni az éjszakát.
7/9 anonim válasza:
én is pont azért vettem magam mellé annó,mert sokat ébredt,és nem tudott rendesen visszaaludni,egyszer meguntam és odavettem mellém.egy ideig jó is volt,csak enni kelt fel.aztán ahogy elapadt a tejem(11 hós volt akkor),akkor meg minden másért felkelt.ha nem voltam elég közel hozzá,ha nem érte a hajamat el,ha...,stb.aztán igy még kevesebbet aludtunk,ő azért mert mindig keresett és meg mert folyton turta magát egyre jobban belém.aztán egyszer ugy döntöttem hogy leválasztom magamról teljesen.átraktam a sját ágyába éjjel.mivel az ő ágya a mi áyunk mellett volt,összetolva a 2 ágy.a felyemnél volt az ő felye,de az oldalfal elválasztott minket.na igy is jött.aztán átrendeztem a szobát.az ő ágyát ráfordítottam a másik falra,igy a 2 ágy között van 1 méter,de még sincs együtt-na azóta csak akkor ébreszt ha fázik,és be kell takarni.igy max 2x ha felkel,de mióta ilyen meleg van nem kel.igaz ő már 2 éves lesz hétfőn.de mi is sokat küzdöttünk az éjszakákkal.a melléd vevést nem ajánlom,mert lehet h rosszabbul sül el.ja és mióta elfordítottam az ágyát,azóta megtanult egyedül elaludni(kb 2-3 hónapja)
8/9 anonim válasza:
Az éjszakai ébredéseket 8ig számoltam éjszakánként, utána már teljesen Ko voltam, 13hónapig jó ha éjjelente 3-4órát aludtam.
És önkiszolgálóvá se volt hajlandó válni, cirógatni kellett, dúdolni picit, mert éjjel szopi közben nem aludt be.
13hónaposan elválasztottam, ő azóta alszik.(26hónapos)
A kicsi lányom 7hónapos, ebben a melegben rosszul alszik, 3szor ébred, hajnalban(6kor) viszont mindenkit talpra ugrat, megy játszani, 9kor Ko lesz
9/9 anonim válasza:
kisfiam 20 hónapos kora óta alussza át az éjszakákat.bár ha leesik a cumi,akkor sír,de odaadom neki és alszik tovább.tarts ki,mást nem tudsz tenni.magad mellé meg szerintem se szokasd,mert egyikőtök sem fog aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!