Sapka. De meddig? Meddig kell óvni a babák fülét kiemelkedően? Az én kisfiam 11 hónapos. Ma kint voltunk, kutya meleg volt, ezt nyilván mindenki tudja, de fújt a szél. És én nem tudom, hogy ilyenkor kell rá sapka, vagy sem?
kislányom 2.5 hónapos,és ma meg tegnap is már sapi nélkül volt a játszón. Ő az árnyékban volt mózesben,de nem nagyon ment rá a szél,mert úgy állítottom le a babakocsit.
Szerintem belesült volna a feje...naaagyon meleg volt...
Szerintem ha fúj a szél, védeni kell a fülét.
Ha nem, csak meleg van, akkor a fejét kell védeni a napszúrástóé. Ergo vékony kis sapi mindig kell.
Szerintem nem kell sapi.
Szegény babámnak így is folyt a fején a víz!
A dokinkkal pont ma futottunk össze séta közben és mondta,hogy nehogy ráadjak sapit, a mózesbe egyébként sem fúj be!
Igen, mózesbe nem fúj be, de az enyám már nincs mózesben. sőt..tavaly amikor mózesben volt én sem adtam rá sapkát, őrültség lett volna. De most már ő nincs védett helyen, "jön megy", triciklin ül, babakocsiban ül, ugyanúgy éri a szél mint pl engem. Ezért kérdeztem a sapkát.
Vannak azok a kis vékony sakák, olyan volt ma rajta, de mindenáron le akarta szedni, folyt a víz róla még abban is. Én meg nem adtam rá vissza mitán letépte magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!