Neljem e le a békát ismét, vagy ideje kiboritani azt a bizonyos bilit?
én totál nem értelek.
mi az, hogy egy 8 hónapos baba csak azt ismeri akiket naponta lát?
ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha valóban így van akkor gond van vele. de természetesen az írásodból süt, hogy mennyire utálod anyósodat, szóval inkább ezt érzi a gyereked és ezért viselkedik így.
de egy ekora gyereknek már bőven van akkora memóriája, hogy egy hét után emlékezzen!!!
írod, hogy anyósod vitte a katalógust, hogy válassz te, ő meg majd intézi!
aztán írod, hogy azért haragszik rád mert nem hagytad, hogy ő válasszon miközben semmit nem segített.
nem lehet egyszerű a te anyósodnak lenni! persze, hogy bármit csinál az rossz. elég lenne ennyit írnod :)
Hát márpedig van ilyen,hogy valakit tényleg nem vesz be a gyerek.Nállunk férjem unokatesójának feleségével volt így,ha a fiam már messziről meglátta ordított.a csaj alapból hangosan beszél illetve annyira ráakarta a szeretetét erőltetni a fiamra,hogy sztem már ettől sírt a gyerekem.Úgyhogy Kérdező én megértelek: a babád megérzi,hogy ez nem igazi szeretet(mert ha az lenne akkor látogatná)hanem erőltetett,mesterkélt,hogy így meg úgy szeretem az unokám.
Én a te helyedben nem akarnám megoldani ezt a helyzetet,majd kialakul valahogy már csak azért sem mert a babád ha nem ragaszkodik a mamájához akkor végül is nincs mit veszíteni.A férjed miatt persze menjetek a kötelező látogatásokra de amúgy ne akard erőltetni a gyereked és a mama közti kapcsolatot.ő érte.
Bocs ez a véleményem.
11- nek válasz
Meg se lettem kérdezve milyen dekorációt akarok, a lufiskatalógusból kellett volna válasszak! Ha ez nem döntés a fejed fölött, akkor nem tudom minek neveznéd, meg se lettem kérdezve milyen dekorációt szeretnék, esetleg választhattunk volna mi a férjemmel, ez eszedbe se jutott?
Az én anyám nem jött kész időponttal a lufishoz, nem tanácsot, választási lehetőséget kaptunk, hanem kész tényeket. Az volt a válaszom, hogy szeretnék több dekorációt megnézni, ha ez sértő, akkor megsértettem, vállalom!
A másik dolog amit neheztelek, hogy azt mondod probléma van a gyerekkel, te jobban ismered ezekszerint mindenkinél!
Még jó, hogy vannak tökéletes anyukák, menyek, anyósok és babák! Másként nem lenne kihez felérnünk.
Ha jótanácsot nem tudsz adni, csak pálcát törni a fejem felett, akkor inkább takaríts ki, pakold át a szekrényeid, vagy imádkozz, hogy ne légy olyan, mint én, vagy a problémás gyerekem.
Nem síratni jöttem ide az életem, mert nincs rá okom. Mint már írtam, megoldást keresek, mert más jobban láthatja kívülről az életem, mint én. Leírtam azt, ami van, mindenféle színezés nélkül, ha ez valakinek azt az érzést adta, hogy az életem sz@r, akkor nagyon sajnálom, próbálja elolvasni mégegyszer, ha érdekli, ha nem, akkor én meggondolnám, hogy válaszolok e egy kérdésre, vagy sem. Én is válaszolok kérdésekre, amikre úgy érzem, tudok, vagy más hasznát veszi, csak azért mert nekem olyan kedvem van és majd ezt jól kiosztom, annak nincs értelme és nem fog belőle tanulni senki.
Sajnálom, hogy csalódást okoztam, az igazat írtam, amit érzek, gondolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!