11honapos lányomnak rengeteget mondókázok foglalkozok vele megszületése óta. és nem nagyon akar szavakat mondani . Csak/ mam, ba. Nem. / Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 07:40
21/27 anonim válasza:
Ó hát a babaszépségverseny valóban non plus ultra érv amellett, hogy nem vagy komplett. :)))
22/27 anonim válasza:
Lehet higy vissza kellene menned dolgozni, mert van egy olyan erzesem, hogy unatkozol es az a hobbid hogy a babadat trenirozod arra, amire meg nem kellene. Inkabb adnam a helyedben bolcsibe, hogy csak annyi es olyan foglalkozast kapjon, amire egy vele egykorunak szuksege van. Es munka mellett talan te sem ereznel kesztetest arra, hogy versenylokent banj vele, hanem lehetne csak siman a gyermeked, te pedig Anya es nem edzo.
23/27 anonim válasza:
Szerintem meg ez a kérdés egyre viccesebb. Csak ki ne moderálják, mint pár hónapja egy hasonlót, ahol már félévesen bilizett a kislány. :)))
24/27 anonim válasza:
én kívánom, hogy a babád legyen zseni, hogy az élet valamely területén legalább meg tudjon neked felelni!
szörnyű gyerekkora lehet ha nem térsz észhez, nagyon sajnálom szegénykét :(
azért remélem elgondolkodsz a válaszokon, tudom, mindenki hülye csak te nem, na de ennyien? ;)
25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.De én ugy vagyok vele .Hogy majd meglátjuk ki a jó szülő.Én már felneveltem kettőt.És van tapasztalatom .A válaszok nem húztak fel csak jót derültem rajta.Ennyi!További szép napot .
2012. máj. 1. 07:44
27/27 anonim válasza:
Ha van mar gyermeked, raadasul tobb is, akkor miert kerdeznel ilyet?
Oszinten.
Ha ok ennyi idosen mar beszeltek, akkor azert nem kerdeznel mert mar "tudnad hogy mit kell tenni".
Ha pedig meg ok sem beszeltek ennyi idosen, akkor pedig tudnad, hogy ez a gyermek is teljesen egeszsegesen fejlodik es azert nem kerdezgetnel itt ilyesmit.
Ne haragudj, de ez kb olyan, mintha harmadik gyermeknel hivnad ki a vedonot, hogy mutassa meg a furdetest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!