Hogy lehet olyat mondani hogy AKAR nyolc ev bortont is kaphat amiert halalra verte a gyereket?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 14:44
1/15 anonim válasza:
Remélem, az a minimum... Életfogytiglant érdemelne!!!
2/15 anonim válasza:
Bár nem tudom, miért a Babák témakörbe írtad, de ez hivatalosan nem gyilkosságnak számít, hanem hirtelen felindulásból elkövetett halált okozó testi sértésnek. Azért.
3/15 A kérdező kommentje:
Eletfogytiglan a legkevesebb szerintem amit ilyesmiert asnek ha mar nincs halalbuntetes,de en azon haborodtam fel ahogy bemondtak a hiradoban"akar nyolc evet is kaphat"
2010. júl. 15. 14:47
4/15 A kérdező kommentje:
Mert gyerekrol van szo
2010. júl. 15. 14:47
5/15 anonim válasza:
"hirtelen felindulásból elkövetett halált okozó testi sértésnek."
Magyarul: agyonverte!! Nálam ez gyilkosság! Mellesleg a hirtelen felindulás sem mentség , de ez az ember ráadásul folyamatosan verte a gyerekét, egy állat!
Agyon kéne ütni! Előre megfontoltan!!!!!!!!!
6/15 anonim válasza:
Nézd, ez valóban egy brutális, ocsmány dolog volt, de a törvény nem abból indul ki, hogy nálam meg nálad mi számít gyilkosságnak. Ezért mondták be így a híradóban, mert az ilyen bűncselekményeknek, gondolom, ennyi a felső határa. Azon most el lehet vitatkozni, hogy jól van-e így, meg hogy Európában miért a bűnelkövetőt védi a törvény a társadalommal szemben (nagy a nyomás Magyarországon, hogy töröljék el a tényleges életfogytilglant, mert szegény gyerekgyilkosok hogy szenvednek odabent). De a híradóban azért így mondták, mert ez a helyzet.
7/15 anonim válasza:
Én is a halálbüntetésre szavaznék, de senki nem kérdez meg :(
A magyar törvényeknek egyáltalán nincs visszatartó erejük, viszont ha az életükkel játszanának a gyilkos jelöltek, ha csak kevesen is, de hátha átgondolnák mit tesznek.
8/15 anonim válasza:
Azóta módosítottak!A vád:különös kegyetlenséggel,kiskorú sérelmére elkövetett gyilkosság!Ezért akár életfogytot is kaphat(holott szerintem halált érdemelne).
9/15 anonim válasza:
Remélem a börtönben sem díjazzák majd annyira a gyerekgyilkosokat és őt is jól agyonverik. Hogy lehet egy gyereket bántani, számomra már ez is hihetetlen nem ám megölni.
10/15 anonim válasza:
Nem halált, mert akkor meghal és kész. Szenvedjen csak a börtönben, úgy is kikészítik ott bent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!