Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet olyat mondani hogy...

Hogy lehet olyat mondani hogy AKAR nyolc ev bortont is kaphat amiert halalra verte a gyereket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 14:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Remélem, az a minimum... Életfogytiglant érdemelne!!!
2010. júl. 15. 14:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem tudom, miért a Babák témakörbe írtad, de ez hivatalosan nem gyilkosságnak számít, hanem hirtelen felindulásból elkövetett halált okozó testi sértésnek. Azért.
2010. júl. 15. 14:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Eletfogytiglan a legkevesebb szerintem amit ilyesmiert asnek ha mar nincs halalbuntetes,de en azon haborodtam fel ahogy bemondtak a hiradoban"akar nyolc evet is kaphat"
2010. júl. 15. 14:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Mert gyerekrol van szo
2010. júl. 15. 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:
31%

"hirtelen felindulásból elkövetett halált okozó testi sértésnek."

Magyarul: agyonverte!! Nálam ez gyilkosság! Mellesleg a hirtelen felindulás sem mentség , de ez az ember ráadásul folyamatosan verte a gyerekét, egy állat!

Agyon kéne ütni! Előre megfontoltan!!!!!!!!!

2010. júl. 15. 14:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ez valóban egy brutális, ocsmány dolog volt, de a törvény nem abból indul ki, hogy nálam meg nálad mi számít gyilkosságnak. Ezért mondták be így a híradóban, mert az ilyen bűncselekményeknek, gondolom, ennyi a felső határa. Azon most el lehet vitatkozni, hogy jól van-e így, meg hogy Európában miért a bűnelkövetőt védi a törvény a társadalommal szemben (nagy a nyomás Magyarországon, hogy töröljék el a tényleges életfogytilglant, mert szegény gyerekgyilkosok hogy szenvednek odabent). De a híradóban azért így mondták, mert ez a helyzet.
2010. júl. 15. 15:03
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

Én is a halálbüntetésre szavaznék, de senki nem kérdez meg :(

A magyar törvényeknek egyáltalán nincs visszatartó erejük, viszont ha az életükkel játszanának a gyilkos jelöltek, ha csak kevesen is, de hátha átgondolnák mit tesznek.

2010. júl. 15. 15:09
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
Azóta módosítottak!A vád:különös kegyetlenséggel,kiskorú sérelmére elkövetett gyilkosság!Ezért akár életfogytot is kaphat(holott szerintem halált érdemelne).
2010. júl. 15. 15:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Remélem a börtönben sem díjazzák majd annyira a gyerekgyilkosokat és őt is jól agyonverik. Hogy lehet egy gyereket bántani, számomra már ez is hihetetlen nem ám megölni.
2010. júl. 15. 15:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem halált, mert akkor meghal és kész. Szenvedjen csak a börtönben, úgy is kikészítik ott bent!
2010. júl. 15. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!