Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet olyat mondani hogy...

Hogy lehet olyat mondani hogy AKAR nyolc ev bortont is kaphat amiert halalra verte a gyereket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezen én is teljesen ki voltam akadva!

Örülök, hogy itt azt olvasom, hogy módosították, mert egy gyereket megölni bármilyen körülmények között is különös kegyetlenség, még akkor is, ha egyébként hirtelen felindulásból tette, tehát ez nem is kellett volna, hogy kérdés legyen! Remélem valóban életfogytigot kap és kívánom, hogy sokáig éljen és szenvedjen a börtönben és persze sohase szabaduljon olyan hülye indokkal, mint jó magaviselet vagy hasonló baromságok!

2010. júl. 15. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:

ez egy felháborító hír, remélem is hogy életfogytiglant kap. Engem se kérdez meg senki a halálbüntetésről, a börtönnek meg tényleg nincs visszatartó ereje...

Szerintem ugyan úgy kéne őt is agyonverni, mint azt a szegény kisfiúval tette. Így nem kéne az adóból, meg miegymásból a börtönben töltött idejét fizetni

2010. júl. 15. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Hogy a krédésre válaszoljak, valószínűleg az esetet minősíttették és besorlták egy bűncselekmény alá, amelyért a Btk. szerint pl. 5-8 év szabadságvesztés szabható ki. Ezért mondják, hogy AKÁR, mert ha maximumot kap akkor annyi! Ha az ügyész ügyes és ráhúzza a gyilosságot akkor AKÁR életfogytiglant is kaphat.

A magyar törvényk szerint nincs halálbüntetés, és egyébént én halálbüntetés elleni vagyok,(ebből írtam sztakdolgozatot), mert szerintem egy ilyen bűnöző sokkal jobban és többet szenved, ha pl. 50 évet le kell húznia négy fal között, mintha csak beadják a koktélt és elalszik.

2010. júl. 15. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Bár végképp nem a babák témakörhöz tartozik, de én is egyetértek azzal, hogy ne legyen halálbüntetés egy ilyennek, viszont legyen tényleges életfogytiglan még akkor is, ha ki kell fizetnünk az adóval!
2010. júl. 15. 16:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Én a halálra szavaznék.Azért ők ott elég jól el vannak a börtönbe. Az egyik rokonom börtönbe dolgozik, ahhoz képest mit tett, szerintem nem elég az életfogytiglan. Pár év és megszokja és még el is éldegél, tv-néz, látogatót fogad, dolgozhat és még tanulhat is, le tudja magát foglalni. Lehet, hogy párszor megverik de úgy ahogy ő verte meg a kisfiát senki nem fogja elintézni sajnos!

A törvény rossz, ha hirtelen felindulásból halált okoz valaki és ezért lehet, hogy 5 év lehet a büntetés? 5-8? Az semmi, szegény kisfiúnak 11 éve volt és az is milyen élet egy ilyen "apa" mellett?

Az is kérdés hol volt az anya? Neki tudnia kellett kivel él! Ő is veszélyeztette a gyerekét, hogy egy vadállattal élt együtt!

Én halálbüntetés párti vagyok, ugyanis mindenki hallott már olyan esetről, hogy kiszabadulás után újra ölnek! Miért kell nekem rettegnem , hogy a kislányomat elkapja egy ilyen állat? A városban ahol lakom most történt egy szörnyű eset, egy 16 éves kislányt többen megerőszakoltak, megvertek és a végén felakasztották a játszótér hintájára! Nem érdekel a törvény és az én adómon ne tévézgessen és tanuljon, szemet szemért- fogat fogért! Az ő eltartásán építsenek új házat egy árvízkárosultnak aki hasznos tagja a társadalomnak!

Azonnal főbe lőném, nem érdemli meg a levegőt amit szív. És én még emberséges lennék ha így iktatnám ki, szívem szerint megkínoznám, hogy könyörögjön a nyomorult az életéért és érezze meg milyen rettegni és milyen a fájdalom, de tudom, hogy én nem lennék képes rá, én EMBER vagyok!

2010. júl. 16. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!