Miért kel fel éjjel és van fent órákig? 15 hónapos, hónapok óta ezt csinálja, őrjítő. Felébreszti magát és onnantól kezdve órákig rugózik négykézláb, gondolom így próbálja visszaaltatni magát.
nem értem,miért baj ha saját szobájában alszik meg ti is? minek egy szobában? ha zavar téged,rakd a saját szobájába. ha ő nem nyűgös nappal,akkor mit idegeskedsz? nyilván semmi baja,de adhatsz neki alvászavarra homeós bogyót.
én imádom a gyerekeim de nem kell mindent beáldozni,főleg ha még értelme sincs,nem lázas betegen hagyod magára
az én lányom is forog nagyon, lehet köze van a mozgásfejlődéshez?
Most is hallom ahogy dobálja magát
14 hónapos, nem jár méég egyedül
A mai este egyenlőre semmi változás, 2 óra 06-kor ébredt és jött a morgás+rugózás. Azt nem tudom meddig csinálta, de biztos órákig. Muszály volt aludnom, már hulla voltam, úgyhogy szerintem fél óránként felébredtem, de visszaaludtam.
Ma megint megpróbálom, de most keltem 9-kor és délben megy aludni. Azt nem tudom, hogy mennyit hagyom aludni, mert programunk lesz délután, lehet csak 2-ig, és lehet kétszer fog aludni egy picit, de meglátom, nem adom fel és megírom, hogy mi lett az eredménye! Köszi mindenkinek a válaszokat! Megyek ébreszteni!
túl dokat alszik. ne 9 kor keltsd hanem 7-8 kor. 1kor alvás,3 kor szigorúan keltés. 8kor be fog esni az ágyba. egy ekkora gyereknek már szaladgálnia kéne egész nap. valami nem stimmel,sztem menj el vele orvoshoz,neurológushoz.
lehet h utálja kiságyát,már alhatna rendesben. éjjel sztem azért rugózik mert nincs meg a mozgása napközben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!