Miért kel fel éjjel és van fent órákig? 15 hónapos, hónapok óta ezt csinálja, őrjítő. Felébreszti magát és onnantól kezdve órákig rugózik négykézláb, gondolom így próbálja visszaaltatni magát.
Segíteni sajnos nem tudok, de a lányom is ezt csinálja. Nem minden éjjel, de hetente 2-3 alkalommal. Épp most éjjel is fent volt másfél órát. Vergődik, dobálja magát, felül, átfordul az ágy másik végébe. Ráadásul kénytelen vagyok ott ülni mellette, mert már nem rácsos ágyban alszik, így ha otthagyom, kijön utánam. :(
Hátha valaki tud jó tanácsot adni nekünk.
Most jutott eszembe, hogy én is ringatóztam kiskoromban, kamaszkoromig, remélem kislányom nem fogja addig csinálni. Én emlékszem, hogy így akartam megnyugtatni és altatni magam. Vettem én is füldugót, de nem használ, ugyanúgy hallom és zavar, hogy nem tudok aludni, de az is bánt, hogy neki is rossz. Nem akarok külön szobában aludni, mert akkor bűntudatom van, hogy magára hagytam a bajban, hogy nekem jobb legyen, ahelyett, hogy megoldást keresnék. Férjem úgy alszik, mint a bunda, pedig a szomszédba is áthallatszik a morgása.
Kislányom sosem aludt velünk és szereti is a kiságyát, ő is felül és nézi, ha mellettünk van éjjel. Jól érzi magát benne, mellettem csak forgolódik és tegnap este is ellőkte a kezem, hogy ne simizzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!