6 hónapos babának merjek adni natur joghurtot?
Figyelt kérdés
Nagyon szorulásos amióta elkezdtük a hozzátáplálást, ezért gondoltam rá.2012. ápr. 25. 10:20
11/13 anonim válasza:
zabkása:
veszel zabpelyhet, egy részét leforrázod lobogó vízzel, kb.3x-os mennyiséggel, hagyod 5p-et állni, utána 5p-et főzöd, utána még 5p-et hagyod állni. ha kicsit kihült, turmixolod.
almával, banánnal, fahéjjal nagyon finom. jelen esetben inkább barackkal turmixolnám össze.
nálunk ez oldotta meg aszorulást, mindent zabkásába keverve adtam neki.
mit eszik hozzátáplálásként? mert az üvegesek tele vannak rizzsel, ami nagyon fog.
12/13 anonim válasza:
Azert hat honaposan egy anyatejes babanak messze nem kell egy liter vizet meginnia. :-) esetleg kinalgasd, de ha surubben szopik, az is jo. Ha pl. 8 kilo, akkor olyan 7-8 deci fokyadek kell neki, de ebben benne van minden, vagyis a tej, a viz, ami a fozelekben van, stb. :-)
13/13 anonim válasza:
de... szoruláskor 1 liter körüli folyadék kéne, ebben benne van a főzeléklé is, nem pontosan fogalmaztam, na de a lényeg, hogy ez oldaná meg. a mira meg hashajtó hatású víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!