Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babának merjek adni...

6 hónapos babának merjek adni natur joghurtot?

Figyelt kérdés
Nagyon szorulásos amióta elkezdtük a hozzátáplálást, ezért gondoltam rá.
2012. ápr. 25. 10:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Adhatsz nyugodtan,semmi baja nem lesz tőle.
2012. ápr. 25. 10:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. ápr. 25. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem olvasd el az összetételét, nem biztos hogy jó ötlet, próbáld inkább a kamillateát, narancslevet, azok is jók a székrekedésre.
2012. ápr. 25. 10:51
 4/13 anonim ***** válasza:

ne adj neki, még kicsi hozzá. majd 8-10 hótól megpróbálhatod.

én lányom is szorulásos volt, neki mandarinlevet, meggyet, szilvát, barackot, zabkását adtam ilyenkor.

2012. ápr. 25. 11:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor őszilevet (bébi ital) veszek neki és azt adom inni. Eddig működött.
2012. ápr. 25. 11:08
 6/13 A kérdező kommentje:
Amit írtatok a zabkása kivételével már mindent kipróbáltam, de semmi nem segít. Csak kúppal kakil, 4-5 naponta nagy kínszenvedések árán, így is. Krumpli, banán, alma, répa, még a sütőtök is tiltólistás nálunk, mégsem rendeződik a helyzet. A zabkását hogyan kell csinálni? Arról gőzöm sincs. Mindenkinek köszönöm.
2012. ápr. 25. 11:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi az alap nala, tapszer vagy anyatej? Ha tapszer, akkor kerd az orvost, hogy valtsatok, ha anyatej, akkor egyel te is sok olyan etelt, ami hajt, pl. Oszibarackle, meggyle, rostosak, stb. Es persze te se egyel olyat, ami fog.
2012. ápr. 25. 12:27
 8/13 anonim ***** válasza:

dm-ben lehet kapni mira vizet, igyon meg napi 1 üveggel és megoldódik!

amúgy mennyit szokott inni? megvan a napi 1 l körüli víz???

2012. ápr. 25. 12:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Anyatejes. Nem gondoltam, hogy még ennyire számít, hogy mit eszek. Akkor ezentúl erre is figyelek. Természetesen puffasztót nem ettem eddig se, de az igaz, hogy nem túl rostosan táplálkozom.
2012. ápr. 25. 12:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Biztos nem iszik napi egy litert. Még egy deciért is megszenvedünk, hogy elfogyjon naponta, viszont gyakran szopik.
2012. ápr. 25. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!