Milyen joghurtot adtatok először a babátoknak? Azon kívül, hogy natúr. Márkára lennék kíváncsi?
Rendes joghurtot,vagy baba pudingot,joghurtot adtatok először. Én vettem egy Danone,és egy sima Coop-os natúr joghurtot. Adhatom? 8.5 hós baba.
4 hónapos kora óta Milumil Pregomin tápszert kap, pedig nem tejérzékeny,csak a testén lévő száraz foltok miatt gondoltunk rá. Csak száraz volt a bőre. A joghurtban van tejszármazék nem? Akkor most hogy is van ez?
7 hónapos kora óta Danone könnyű és finom joghurtot kapott. Volt,amikor még vásárolni jártunk,a Lidl-ben vettük a legolcsóbb joghurtot,neve sincs,1 éves még épen nem volt,amikor azt evett egy pár pohárral.
A második lányunk viszont már a Sissy joghurtot ette ennyi idősen,abból is a nagy poharasat vettem,azt osztottam el.
A joghurtban elvileg van tejszármazék,de az össze tevők rá vannak írva,az a biztos,ha megnézed.
A tesco-ban vettünk régen "túrórudit",saját márkás termék. Mindössze 1 % volt benne valami- nem emlékszem pontosan hogy tejalap volt benne az az 1,vagy tej...
Üdv:3 lányos
Szia:)
A Humana termékeit és a Bebivitát kapja a kislányom.
Joghurt,puding,tejpép,grízpép.
ezek általában 4*100gr-os kiszerelésben vannak.
11hós a babóm én még másfélét (danon stb) nem adtam neki.
A joghurt és a sajt tejtermék de már
úgymond "emésztett" ,feldolgozott tejtermékek..amelyek nem azonosak a tejjel.Még én tejet sem adtam a lányomnak.
A joghurtban van tejszármazék nem?
A joghurt nagy százalékban tej. Éa ráadásul a készítési eljárás során alig módosulnak benne a fehérjék a tejhez képest.
Ha gyanús, hogy tejre is érzékeny lehet, akkor semmiképp nem joghurttal kéne bevezetni a tejszármazékokat.
Először margarin, aztán sajt, túró, majd tejföl, utána a joghurt, tejszín és végül a tej.
2 tejfehérje allergiás gyerek anyukája
Csak Danone-t NEEEE!!!
Zott vagy Lidle-s Milbona ezek kevésbé vannak tele E-vel és mindenféle káros anyagokkal!
Köszi...úúúúúúúú...most jól megrémültem.
Nem is adom neki oda egyiket sem!
Ráérek vele!
Köszönöm...
8 hónapos volt a kislányom, és natúr Danone Activiát szerettem volna neki adni banánnal , de a védőnőnk azt mondta, h várjam meg, amig betölti a 10 hónapot.
Ezért én még csak Nestlé Yogo babajoghurtot adok neki. A DM-ben a lejárati idő előtt pár héttel 50 %-kal leárazzák. Olyankor szoktam venni, mert úgy semmivel sem drágább, mint a hagyományos joghurtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!