Milyen joghurtot adtatok először a babátoknak? Azon kívül, hogy natúr. Márkára lennék kíváncsi?
Rendes joghurtot,vagy baba pudingot,joghurtot adtatok először. Én vettem egy Danone,és egy sima Coop-os natúr joghurtot. Adhatom? 8.5 hós baba.
4 hónapos kora óta Milumil Pregomin tápszert kap, pedig nem tejérzékeny,csak a testén lévő száraz foltok miatt gondoltunk rá. Csak száraz volt a bőre. A joghurtban van tejszármazék nem? Akkor most hogy is van ez?
Danone.
Soha nem vettem babajoghurtot vagy pudingot.
Ahogy már írták is, a danone a legvacakabb. Tele van mindenféle mű cuccal (az ízesítettekre gondolok). Ha natúr joghurt, akkor tökmindegy, melyiket választod. Egyébként az én kisfiam sem ette meg a natúr joghurt+gyümölcs itthon készített kombinációt, úgyhogy én is gyári gyümijoghurtot kerestem, ami normális minőségű. Ilyen a cserpes, a Lidlben kapható Milbona, az Aldiban kapható Milfina, és a Zott szívecske vagy Zott jogobella termékek. Ezekben tényleg csak natúr joghurt+gyümi van. Aktíviát nem mellesleg 2 éves kor alatt nem is ajánlott adni (az aktíva honlapján 1 éves kor szerepel, de nemrég még ott is azt írták, hogy 2 éves kor alatt nem ajánlott).
Egyébként érdemes megnézni ezt:
Ez van pl. a barackos Milbonában: félzsíros joghurt, sárgabarack, cukor, sárgabaracklé sárgabaracklésűrítményből, glükóz-fruktóz szirup, természetazonos aroma.
És ez a barackos Danone joghurtban: pasztőrözött tej, sárgabarack ízű készítmény (cukor, sárgabarack, sűrítő anyagok - módosított kukoricakeményítő, pektin), színezékek (paprikakivonat, karotinok), savanyúságot szabályozók (nátrium-citrátok, citromsav, kalcium-citrátok), répa koncentrátum, aroma, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek citromsav-észterei), cukor, víz, sűrítő anyagok, élő joghurtkultúra.
Na? Melyik hangzik jobban???
Ja, és a Milbona gyümölcs tartalma 12%, míg a Danoneban mindössze 2,6%. Na ez se mindegy.
És mi pont ezt szeretjük a Milbonában, hogy óriási gyümidarabok vannak benne. Kisfiam a körtéset és a barackosat szereti a legjobban.
A "Humanas" válaszoló vagyok.
Nézegettem én is a boltban ezeket a tejtermékeket..a guargumi kiverte nálam a biztositékot!!A többi sz@rról nem is beszélve!
Elképesztő mivel etetnek minket!!!
Bevallom,nem merek ilyeneket adni a lányomnak!
Off: A 11-est miért nem pontozzátok? -bocs,csak feltűnt,hogy a 3 lányosra rááltatok...
Sissy-t adtam. -a tejen kívül minden más tejtermék Sissy márkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!