Gyümölcsön kívül mihez adhatok 9 hónapos babámnak natur joghurtot?
1. válaszoló:
látom te se könyvből eteted a gyereked. Az én lányom is evett már 9 hónaposan húsgombócot is, paradicsomszósszal + krumplival./töltöttpaprikából adtam neki/
Túróval, aszalt gyümölccsel, keksszel is adhatod, de semmikpppen ne adj kész bolti gyümölcsjoghurtzot, krémtórót.
előzö
A tejszelet, túró rudi egy 9 hónapos gyerek legideálisabb tápláléka?
Szerintem meg merő lustaság, kb fél perc alatt kész egy gyülmölcsös túrókrém otthon valódi gyümölcsből és natúr jughurtból/túróból
nekem a védőnő tanácsolta, hogy amit magunknak tejföllel keverek, azt a lányomnak keverjem joghurttal. (tökfőzelék, krumplifőzelék, sajtos tészta...)
de mi csak 1 év után próbálkozunk, még most is tartok a tejtermékektől, mert 1x nagyon csúnya allergiás reakciója volt (1 évesen a tejtől).
most 1év+1hós
Köszönöm szépen
Egyébként én is a megfontolt kategóriába tartozok, nem tudom elképzelni, hogy a lányom ennyi idősen túrórudit, vagy tejszeletet egyen. Engem is sokan hülyének néznek, de szerintem nem nekik való még.
Túró+naturjoghurt+gyümi kb 2 perc és tényleg imádja a lányom!!
Aki azt írta hogy lustaságból nics készítve a gyereknek vmi, az legyen magára büszke milyen ügyes anyuka:-)
Ezt nem dícséretnek írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!