Az a kérdésem hogy ha júniusban szülök és már szeptemberben dolgozok (védőnőként), és a baba a papájával lesz otthon, nem gáz ez egy anya részéről?
a párom kerekesszékes és az istenért se jön össze neki a munka így én megyek dolgozni.nem lesz rossz a picurnak h pap fogja nevelgetni,mondjuk szoptatni haza fogok járni mert jó körzetem lesz.
Nem írjanak olyanok akik csak annyit tudnának hozzáfűzni h ha nincs pénzünk és munkánk minek a gyerek illetve h a párom miért nem keres munkát valamint h nem vagyok normális mert a férjem kerekesszékes.
pisilni és kakilni is tud....érdekes lenne ha nem.
Sok anatómia órád volt...
...és még te okoskodsz:)))pffff
inkább hanyagollak.
Értelmes válaszolók!!!Köszönöm,hogy válaszoltatok és hogy lelkileg egy picit megnyugodtam.
Ma beszéltünk egy ügyvéddel munkaügyi bíróságra visszük a dolgot.( bejelentett munka, 0 fizetés, felvett állami támogatás a férjem utána)
Miután azt írtad kedveském, hogy pelenkázza magát!!!! Nem az én anatómia ismeretemmel van gond, évfolyamelső voltam, sajnálattal közlöm.
Nekem egyébként teljesen mindegy, nem ismerlek titeket, de nem szeretem, ha palira vesznek, sok más válaszadóval együtt! További szép napot!
katéterezi magát és pelenka is van rajta mivel akartalagosan nem müködik a dolog.
Ezért is írtam hogy helyileg lehet kiváltani a merevedését.De teljesen tökéletesen mind1.Te kötöttél bele abba,hogy ez nem lehetséges,pedig igen.De a hitetlenek így jártak.A kérdés az volt hogy nem e lesz rossz a babánknak hogy az apukájával fog otthon maradni....Teljesen mind1 ide is kár akármit is kiírni mert csak az ember szavait vonják kérdőre és nem válaszolnak egyesek tisztességesen.Csak a másik ember becsületét sértik.Lekezelő,durvák vagytok(tistelete a kivételnek)IGAZI MAGYAR EMBEREK.Ez a jellemző ma Mo-n.
Hát szép is ebben az országban élni.
Abból az infóból ért az ember, amit leírsz. Miután egyikünk sem gondolatolvasó. Az arroganciád meg nem mondom, hogy milyen fajtára jellemző, szerintem itt hagyjuk abba ezt a meddő beszélgetést.
Egy olyan anya, aki azon gondolkodik, hogy a 3 hónapos babáját otthon hagyja, azzal nincs értelme bármiről beszélgetni. Ha te goromba vagy, akkor én is. Így működik az ember.
azért gondolkodom rajta mert nem úgy jöttek össze a férjem munkával kapcsolatban tett igérgetések.Így ha nem akarok anyámékkal egy lakásban élni akkor muszáj lesz nekem dolgozni.Nekem se a legjobb érzés hogy nem én leszek a pici lányom mellett.De másképp nem lehet megoldnai.ez van ebből kell gazdálkodni!!!
Nekem nincsenek gazdag szüleim és a páromnak sem így nem lesz lakás alánk rakva és anyagi támogatást sem kapunk.Gondold végig ha azt mondják hogy vagy minnél hamarabb baba vagy különben nem lesz soha.
Közben kaptuk az igéreteket hogy lesz munkája és egyebek.Így az volt hogy ő dolgozik én babázok a lányunkkal.Erre bejelentett munkahellyel rendelkezik amiből 0 ft fizetést kap de az állami támogatást felveszik érte.
Lelkleg is nehéz ezzel küzdenem és itt még kapom a negatív gondolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!