Az a kérdésem hogy ha júniusban szülök és már szeptemberben dolgozok (védőnőként), és a baba a papájával lesz otthon, nem gáz ez egy anya részéről?
a párom kerekesszékes és az istenért se jön össze neki a munka így én megyek dolgozni.nem lesz rossz a picurnak h pap fogja nevelgetni,mondjuk szoptatni haza fogok járni mert jó körzetem lesz.
Nem írjanak olyanok akik csak annyit tudnának hozzáfűzni h ha nincs pénzünk és munkánk minek a gyerek illetve h a párom miért nem keres munkát valamint h nem vagyok normális mert a férjem kerekesszékes.
Utolsó, neked is igazad van, csak ott kezdődik a probléma, hogy nincs mire válaszolnunk, ha kamu a kérdés.
Márpedig én nem szeretem, ha hülyének néznek, bocsi.
A férjed nem csak szexuálisan aktív, de még humora is van..:-DDD
Én melletted vagyok, további minden jót kívánok Nektek! :)
Tehát hol is sérült meg a gerince?! Tehát járni és pisilni sem tud? (csak pelenkába?)
Ugyanis a húgyhólyag és a nemi szervek a keresztcsonti fonatból kapják a beidegzést (L4-S4), tehát olyan nem létezik, hogy szexuálisan aktív, miközben nem érzi a vizelési ingert és nem tudja azt akaratlagosan szabályozni.
Az egyéb perverz kommentedre meg ne haragúdj, nem vagyok kíváncsi.
T2 sérült.
Perverz a nénikéd!
Különösebben nem érdekel h elhiszed avagy sem!
Nekem tök mind1!pont leszarom.elég ha én tudom hogy van erekciója csak érzés nincs hozzá.Az erekciója lokálisan váltható ki,mivel megszakadt a kapcsolat a pénisze és a piramispályák között.spermája is van csak ivel nincs összeköttetésezért nem tud kilövelni.
Járj utána és úgy kommentelj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!