Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az a kérdésem hogy ha júniusba...

Az a kérdésem hogy ha júniusban szülök és már szeptemberben dolgozok (védőnőként), és a baba a papájával lesz otthon, nem gáz ez egy anya részéről?

Figyelt kérdés

a párom kerekesszékes és az istenért se jön össze neki a munka így én megyek dolgozni.nem lesz rossz a picurnak h pap fogja nevelgetni,mondjuk szoptatni haza fogok járni mert jó körzetem lesz.

Nem írjanak olyanok akik csak annyit tudnának hozzáfűzni h ha nincs pénzünk és munkánk minek a gyerek illetve h a párom miért nem keres munkát valamint h nem vagyok normális mert a férjem kerekesszékes.

2012. ápr. 21. 21:14
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feleslegesen írtad ki a kèrdèst :) Ott van minden kommentedben a vàlasz :) Ti màr döntöttetek! Hajrà!!! Jò olvasni hogy van ilyen odaadò APA ès legyetek mindig olyan boldogok, amilyen boldogsàg àtsüti a soraidat!!! Ha meg mègis sok lesz neked akkor abbahagyod a munkàt vagy ha a pàrod közbe talàlna vmit. Vàgj bele, tègy ùgy ahogy NEKTEk a legjobb menet közbenmeg majd alakul... :) Legjobbakat!!!!!!!!!!
2012. ápr. 21. 22:29
 22/46 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem bánni fogod, hogy nem maradtál otthon vele, ennek pedig az lesz az eredménye, hogy folyton haza fogsz lógni és nem fogsz eleget látogatni. Nem ártana végiggondolni azt sem, hogy hány tanácsadásod van egy héten, mert tanácsadás közben nem tudsz hazamenni szoptatni. Ha lesznek kolléganőid, akkor lehet hogy ők sem nézik ezt jó szemmel, és beköpnek a vezető védőnőnél. Az adminisztrációt viszont hazatudod vinni. Az sem mindegy, hogy mekkora a körzet, mennyi gondozottad lesz.

Ha jól számolom kb. 85000-et keresnétek ketten, ha nem mennél vissza dolgozni. Kérdés, hogy mennyi a rezsiköltsége a szolgálati lakásnak, de még mindig ott a lehetőség, hogy maradjatok anyukáddal. Mi kb 100000ből pont kijövünk egy hónapban (ennyi marad miután levonták a törlesztőrészletet), de simán tudnék még ebből is lespórolni, mert sokszor veszek meg "felesleges", vagy drágább dolgokat. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy nekünk nincs autónk, így pl. benzinre, biztosításra, súlyadóra nem költünk.

2012. ápr. 21. 22:50
 23/46 anonim ***** válasza:
41%
A gáz ott kezdődik, hogy egy védőnő (????) ilyen stílusban és ilyen helyesírással ír.
2012. ápr. 21. 23:10
 24/46 anonim ***** válasza:

Szerintem menni fog de nagyon nehéz lesz...

nap mint nap találkozni fogsz családokkal, anyukákkal akik otthon babáznak míg te dolgozol és a te 2-3 hónapos babád az apjával van.

Az írtad hogy van a párodnak bejelentett munkahelye akkor ő jogosult lesz gyed-re ha a tgyás időtartama lejár (baba születés +168 nap)

2012. ápr. 21. 23:26
 25/46 anonim ***** válasza:
77%

csajok, nem úgy van, hogy gyesre se mehet apa a pici fél éves koráig???

már nem emlékszem, mondjuk ezt védőnőként neked illene tudnod.

ledöbbentem a soraidon, hogy milyen szörnyű helyzetben vagytok és így még babát is bevállaltatok.

vagyis annál több, ugye a lombik miatt, kicsit több mint tervezett, szóval nem semmi bátorságotok van... :)

2012. ápr. 21. 23:52
 26/46 anonim ***** válasza:
24%
Ne haragudjatok, de én ezt az egészet egy kicsit nehezen hiszem el. Tudjátok ti, hogy mennyibe kerül egy lombik? Igen, az első 5 ingyenes, de a gyógyszereket neked kell fizetni, ami kb. 100000Ft/lombiknál kezdődik. Otthon 2 tesóval, iskolapadban ülve, kerekes férjjel én ezt elég nehezen tudom elképzelni...
2012. ápr. 22. 07:34
 27/46 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, újra itt a kamuzósunk :))))
2012. ápr. 22. 12:03
 28/46 anonim ***** válasza:
0%

Azt írtad, hogy tuti be tudja pelenkázni a babát a párod, ha magát is???

Pelenkázni kell???

2012. ápr. 22. 12:05
 29/46 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ha a férjed olyan szintem béna, hogy pelusozza magát, akkor gondolom, a spermium-leadás sem megy neki - hogy lombikoztatok????
2012. ápr. 22. 12:06
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi lányok, de hogy jön az utolsó 4-5 hsz a kérdéshez? Ehhez nekünk mi közünk?? :-)

Válaszoltam én is, Ti is, Ők majd eldöntik, hogy mi legyen, azt annyi. Ha Ő azt mondja, hogy a férje meg tudja oldani a baba ellátását, akkor biztos úgy is van.

nem hinném, hogy 1 anya is olyan emberre bízná a legféltettebb kincsét, akiben nem bízik meg 100%osan.

2012. ápr. 22. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!