Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájás kérdés?

Hasfájás kérdés?

Figyelt kérdés
Egy hónapos babám néha egész nap sír..elmozdulni sem tudok mellőle.Habár tök mindegy mert ha rájön a hullám(gondolom ilyenkor fáj neki) akkor tök mindegy mit csinálok vele, semmi nem jó.Már próbáltuk az infacolt, nem használt semmit.Most már kb4. napja papverin cseppet adunk neki,de sajnos ez is olyan mintha semmit nem kapna.Azért nem értem, mert néha meg végigalussza az egész napot vagy esetleg éjszakát és aztán kezdődik a görcsös ordítás! :S Van köztetek ilyen aki így járt? Mi segített?

2012. ápr. 21. 15:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én homeopátiával segítettem: chamomilla vulgaris CH15 1 dl vjzben 1-2 golyócska

Mellette bevált az espumisan, ha nagyobb volt a gond

2012. ápr. 21. 22:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Szoptatok!Próbálok figyelni rá, hogy mit eszek kicsit túlzásba is viszem ezt, mert már lassan csak kenyéren és vízen élek..Gondolkodtam már én is ezen, hogy lehet, hogy más miatt sír, de párommal ahogy figyeljük nem lehet más csakis pocakfájás:(Keservesen, szenvedve sír szinte ordít hulámokban,bevörösödik felhúzza a lábait és erőlködik.Néha jön puki néha nem :S Utolsó lehet, hogy igazad van és a tejcukortól fáj neki.Nem értek hozzá. Annyira sajnálom szegénykémet!Kedden remélem kapunk valami csodaszert ami jó lesz!

Köszönöm a válaszokat!

2012. ápr. 22. 15:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia. 7 hónapos a kislányom. Ő is hasfájós volt 2 hetes korától.

Mindent kipróbáltunk, de CSAK a Woodwards Gripewater vált be nekünk! (korábban már írta valaki) DE: figyelj, hogyan adod, mert a dobozon lévőtől ellentétben mi közvetlenül szopi előtt egy babakanálnyival adtunk neki napi 6-szor. Igen sokat segített, jóval kevesebbet sírt, de teljesen csak 4,5 hónapos korára múlt el a pocifájás. A mai napig szoptatom, bár 1,5 hónapja elkezdtük a hozzátáplálást.

Ja igen!: úgy hozzászokott a kiskanálhoz, hogy a hozzátáplálás kezdetétől nincs semmi gondunk a kanalazással, nyeléssel, gyönyörűen eszik :))

2012. ápr. 22. 17:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Köszönöm szépen a segítséged.Lehet, hogy kipróbáljuk mi is.A babakanálnyi az mit jelent??Gyógyszertárban lehet ilyet venni?
2012. ápr. 22. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:

A babakanálnyit úgy értettem, hogy mi azzal adtuk be neki (ajándék Nestlé kiskanál volt egy babaújságban). Kb.2,5 ml-es.

Igen, kapható a patikákban vény nélkül. Ha mégsem, kérd meg őket rendeljenek neked. Azt hiszem, kb. 2500 ft volt egy üveg és nekünk kb. 3-4 hétig volt elég.

2012. ápr. 22. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!