Hasfájás kérdés?
Az Infacolt ... folyamatosan adni kell, mert különben semmit se ér. Fontos a jó büfiztetés. Fektesd hasra.
Ami nagyon jó, ha a karodon hasra fekteted, a végtagjai lógjanak lefele.
szia!
Én is épp most tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban! Én az espumisan cseppeket próbálom most... De nálam is pont ugyan ez a helyzet mint nálad! Nekem a novalac ac segített pár hétig, de most megfogta a székletét így az is kudarcot vallott... borzasztó, h mennyi baba/anyuka szenved a hasfájástól és nincs megoldás!
Tanácstalan vagyok.Már tényleg abban bíztam, hogy a papaverin segít majd.Mindenkitől azt hallottam, hogy ó az majd használ, meg az nagyon jó stb..Az infacolt minden etetés előtt adtam neki sőt volt, hogy dupla adagban amikor már nagyon szenvedett szegénykém.Ezeket a "hason fekve az alkaron" meg "tornáztatás" dolgokat alkalmazzuk mi is.Egy darabig(kb.2percre) megnyugszik tőle.
Igen elég szomorú, hogy erre a NAGY problémára nincs megoldás!Na de még próbálkozunk.Kedden visszahívom a gyerekorvost, azt mondta ha ez se.. akkor majd kitalálunk valamit!:(
Kedves Kérdező!
Szerencsére a mi Babánk nem ilyen durván hasfájós (kopp-kopp-kopp), nekünk a keserű édeskömény termés tea vált be. Alapos büfiztetés mindig, hason altatás, repülőzés (hogy megnyugodjon), és torna, hogy segítsük megszabadulni a gázoktól.
Hallottam olyat is, hogy legyen többet a hordozóban (nem teljesen fekvő pozícióban), így nem tud annyira "elgázosodni".
Kitartás!
5.vagyok!
Az espumisan egyenlőre úgy néz ki bevált!!!!!! :)))
Fellazította a székletet és a poci se fáj most!
Remélem a csoda nem csak 3 napig fog tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!