Milyen érzés volt, mikor először tartottátok a kezetekben a babátokat a szülés után?
Nekem elmaradt az eufória, meg a sírdogálás, pedig ebben a témában hamar elérzékenyülök. Helyette valami hihetelen adrenalin-fröccsöt kaptam, végigvigyorogtam amíg összefércelnek odalent, pedig annyira nem volt mókás.. Majd kidőlt a seggem a büszkeségtől, hogy meg tudtam csinálni és hogy a lányunk ép és egészséges, és túl vagyunk rajta, de szerintem igazából nem fogtam fel..
Ez az felpörgött állapot még órákig eltartott, olyannyira, hogy amikor megkaptam a gyermekágyon a helyemet, csak le-föl járkáltam meg össze-vissza próbáltam bratyizni a szobatársakkal. Pedig egyébként nem egy haverfelvételes típus. Meg is kérdezték, hogy én mikor fogok szülni (merthogy az égvilágon semmi nem látszott rajtam), mondtam, hogy épp onnan jövök.. Biztos bolondnak néztek... :)
Aztán este lefekvés előtt elmentem az újszülött osztályra (alig találtam meg- ez is elárul valamit) és akkor csak néztem, és néztem, és néztem... Egyszeűen gyönyörű volt, ahogy ott aludt, és hálás voltam a Jóistennek (pedig nem is hiszek..), hogy ilyen csodaszép és EGÉSZSÉGES.
Én sírtam örömömben és gyönyörűnek láttam a pici lányomat! Háát, visszanézve a fotókat nem bizti, h másnak is gyönyörű lett volna... De én a legszebb kisbabának láttam akkor és ott (nyilván a mai napig), csodálattal néztem rá és mérhetetlen szeretetet éreztem iránta, amilyet még soha senki iránt addig még nem!
4 éves és egy 24 hetes kiscsajszik anyukája
Császár után sajnos nem foghattam meg rögtön a fiam, de ahogy odatették az arcomhoz, és megmutatták, gyönyörűnek láttam, könnybe lábadt a szemem.
Még a fejemet sem emelhettem fel, amikor behozták hozzám először a kórterembe, és rám fektették, akkor úgy hirtelen el sem hittem, hogy tényleg az enyém, és innentől kezdve valakinek az anyukája vagyok, bele is telt egy kis időbe mire felfogtam :).
Hihetetlen érzés volt. 4 évet vártunk rá - végül lombikbaba lett.
Még most sem tudom felfogni: hogy végre itt van velünk ép és egészséges, sikerült mindenféle érzéstelenítés nélkül megszülnöm, tudom szoptatni és szépen fejlődik - 7 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!