Akiknek a babája fél éves kora előtt duplázott (3-4 hónaposan) hogy alakult a továbbiakban a súlya (1-2 éves koráig)?
Húha. Mennyivel született a babád?
Akkor a másik félévben nem sokat hízott. Erre voltam kíváncsi.
Kisfiam 3,4 kg-mal született, 3 hónapos korára duplázott. Most lesz 10 hónapos, és 11 kg.
6 hós koráig kizárólag szopott, most már napi 3-szor eszik minimális főzeléket, gyümölcsöt.
A vicc az, hogy a lányom meg 1 évesen volt 8,3 kg, és ugyanazzal a súllyal született, mint az öccse.
született 2800g
3 hónaposan 6110g
6 hónaposan 7500g
1 évesen 10 kiló volt kereken
2 évesen 14 kiló
kisfiú, most 2,5 éves, lassan eléri a 15 kilót :)
A lányom 3140 grammal született, 4 hónaposan duplázott.
Fél évesen volt 8840 gramm, 1 évesen 10,1 kiló.
2. vagyok.
A lányom most nyáron lesz 3 éves, és 13 kg, szóval össz-vissz 2 kiló van köztük, meg 2 év :-)
A centik is érdekesek, a lányom 90 centi, a fiam 78. Szerintem 1,5 éves korára utoléri a nővérét.
6. nekünk hasonlóak akkor az adataink.
Kisfiam 3480 grammal született, 3 hósan bőven duplázott (7 kiló felett volt )most 6 és fél hós és 8600 gramm.
Mondjuk most ilyen heti 100 gramm körül hízik, az elején volt, hogy 1 kilónál többet is felszedett egy hónap alatt. :)
Akkor lelassul a hízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!