Akinel 14 honaposan csak 4 fog volt, hogyan alakult a fogzas a tovabbiakban?
Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi, hogy milyen utemben bujtak ki a tobbi fogak. Egyszerre tobb is jott vagy inkabb havonta 1-2. Baratnom kislanyanal egyszerre jot 6!!! Megvolt neki a 4 foga 13 honaposan majd egybol jott neki 6 foga 15 honaposan. Nagyon megszenvedett szegenyke. :(2011. ápr. 12. 15:48
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam most 14 hónapos, és 2 hónapja indult el a fogzás nála, addig semmi nem volt. Most egyszerre 7 foga jön, szóval szerintem akinél később indul a fogzás, annak egyszerre sok foga is jön, akinek meg már pár hónaposan kibújik az első foga, annak szép lassan jönnek ki általában.
Ezt persze csak az ismeretségi körömben lévő gyerekek alapján mondom.
2/4 anonim válasza:
Fiamnak 16 hónaposan 7 foga volt (ezek még egyéves koráig kijöttek). Akkor indult be 4 örlő (kb egy hónap alatt kijöttek), majd a szemfogak szünet nélkül (most kettő már kint van, de nem sok kell a másik kettőnek sem). Nálunk szerencsére nem vészes a fogzás, amikor az örlők jöttek, felébredt egyszer-egyszer éjjel, és nappal is kicsit nyűgösebb volt. Ekkor adtam neki életében először dentinox gélt, de az is csak arra jó, hogy kizökkenti kicsit éjjel és nyugodtabban elalszik. Szóval gyerekfüggő, kit mennyire visel meg.
3/4 A kérdező kommentje:
En ugy veszem eszre, hogy felul is ketoldalt be van nekinagyon dagadva es alul is mindket oldalt. Alul az egyik felen mintha ereznek recet. Napkozben semmi gond nincs vele de ejjel ebredunk sajnos. En arra gondolok, hogy a fogai kinozzak. :( Tegnap ejjel 1:50-kor felebredt de nem kellettunk neki, majdnem fel 3-ig!!! egyedul jatszott. Halottam ahogy neha ugral a kisagyban, meg nyomkodja a sipolo macijat, dumalgatott magaban aztan fel 3 fele megunta es elekzdett sirni. Gondolom zavarta a fajdalom es nem tudott visszaaludni. :( Maskor gond nelkul visszaalszik, max. kiszolgalja magat vizzel mert ott van mellette. De most mar ez megy par napja es igy sajnos mindenki hulla. Ha magam melle veszem nem tud aludni, nem szereti csaka kisagyban. Igy tegnap majdnem fel 4 volt mire elaludt. En is zselevel kentem be neki. Remelem tulleszunk rajta.
2011. ápr. 12. 16:29
4/4 anonim válasza:
1 évesen 5 fog, utána valamikor jött a 6.
18 hónaposan jött egyszerre 4 rágó.
2 évesen jött egyszerre 4 szemfog.
Most 2év4hós, várom a 4 utolsó rágót, de semmi jelük, csak ömlik a nyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!