Oké én elfogadom de nem hiszem el,az én gyermekeik is 9 hónaposan indultak el de,de ettől se többek se kevesebbek nem lettek egy gyereknél sem és ami nagyon fontos hogy mindig az ők érdeküket nézem hogy mi jó nekik,nem azt hogy mi nekem.....hát ami fix hogy nem lennék a gyereked hisz szegénykét 1 éves korára már írni fogod megtanítani:)))
2012. ápr. 19. 09:41
12/14 anonim válasza:
Én sem lennék a te gyereked...Itt nem arról van szó,hogy írni fogom megtanítani,csak szeretném ha szobatiszta lenne,mivel ő sem szereti a pelenkát!Egyszerűen leszedi magáról!És azért mert én így csinálom,azért nem kell nekem ugrani!Én sem szólok bele más nevelésébe,de azt sem tűröm,hogy az enyémbe bele avatkozzanak!
2012. ápr. 19. 10:24
13/14 anonim válasza:
szerintem tök jó ha valaki korán megismerteti a gyerekét a bilivel.
míg kicsi és hajlandó ráülni a bilire, addig nagyon is jó a pelus spórolás.
de az tényleg vicc, hogy 8,5 hónapos tudatosan használja a bilit meg szól :)
nem sértegetni akarlak, de ez igen erős túlzás, nem is képes visszatartani!
tényleg nem akarok kötekedni, de egyrészt ne sértegess másokat, mert te is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy a 3 évesed nem akar bilire ülni, majd meglátod! 3-4 hónap és vége ennek a lelkes bilizésnek. másrészt ne is a te érdemed ha a babádnak ez tetszik hanem az övé...
:)
2012. ápr. 19. 10:39
14/14 anonim válasza:
Na végre ad már nekem is valaki igazat,utolsó nagyon is jól írtad!!!Tudatos biliző 8,5 hónapos gyerek....akkor neki a Babavilágban a helye,látni akarom:)))Meg igen jól írtad azt s ahogy énis írtam hogy nemsoká vége ennek a nagy lelkesedésnek és talán de nem biztos akkor majd felfogja hogy mi miről is írtunk itt neki:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!