1 éves babát érdemes biliztetni, vagy az ellenkező hatást érem el?
Én mindenhol azt olvasom, hogy 2 éves koruk előtt nem nagyon lesznek szobatiszták a gyerekek, de itt egy pár mondat pl:
18 hónapos, vagyis másfél éves kor előtt nem tanácsos megkezdeni a szobatisztaságra való szoktatást, mivel a gyerekek sem szellemileg, sem testileg nem érettek. Még nem értik meg, hogy mit kívánnak tőlük a felnőttek, s a záróizmaik beidegzése, idegrendszerük fejlettsége sem éri el azt a szintet, hogy megbízhatóan szobatisztává váljanak.
Szia!
Még nem érett a szobatisztaságra az 1 éves baba!
Szia!
Én kipróbáltam 1 éves kora körül,de nem igazán érdekelte még a dolog.
Ha megyek pisilni jön velem,előveszi a bilit,ruhástól ráül,ha leveszem a pelust,elszalad.
Múltkor vizeletmintát kellett volna vinnünk,de szégyenszemre nem tudtam,mert a zacsiba és a bilibe sem volt hajlandó pisilni.
Már hónapok óta szól,ha kaka van a pelusban,de persze utána:)
Majd nyáron újra próbálkozunk,szeptembertől bölcsibe megy,akkor biztos nagyobb érdeklődés lesz a bili után,remélem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!