Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki kifejezetten lányos/fiús...

Aki kifejezetten lányos/fiús babakocsit vett az első gyerekének, és a második ellenkező nemű lett, hogy oldotta meg?

Figyelt kérdés
Mi féláron (de még így is marha drágán) vettünk egy rózsaszín kocsit a kislányunknak, és most elkezdtem parázni, mi lesz, ha a következő baba fiú lesz. Megjegyzem, még az első sem született meg, és nem is 100% hogy lesz tesója.
2010. szept. 20. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Kékben (egyéb fiús színekben) jól mutat egy kislány is, de egy rózsaszínbe társadalmilag nem a legelfogadottabb egy kisfiú.
2010. szept. 20. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Ekkora gondok, anyám! Mi baja lesz ha egy kislány kék babakocsiban utazik vagy egy fiú beleül a rózsaszínbe?? Nem attól lesz igazi fiú vagy lány...
2010. szept. 20. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

Quinny buzzt vettem, rózsaszín, de ha a következő fiú lesz veszek rà másik huzatot ami pl. Barna vagy zöld, éscmáris fiús babakocsim lesz!

De ha jön a tesó majd, el is adhatod, és veszel másikat fiúsat!

2010. szept. 20. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
szerintem előbb legyél tul a szülésen és ha majd a kistesóval vagy 16 hetes terhes akkro gondolkodj el ilyeneken...
2010. szept. 20. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Ha még meg sem szülted a babádat, és azt sem tudod, hogy akartok-e kistesót, akkor miért fontos ez? Irigylem a problémáidat!
2010. szept. 20. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!