Azok a babák, akik ringatva aludtak el, hogyan, mikor szoktak le róla? Hogy aludtak el, miután erről leszoktak?
Nekem a lányom nagyon változó volt, én hagytam mindig ahogy ö akarta. Sokszor elaludt magától sokszor ringatva, tényleg nagy változó volt.
9 hósan elkezdte kérni hogy rakjam le és egyedül elaldut az ágyában, semmit nem kellett csinálni , ö kérte. de akkor már ülve ringattam, mert nehéz volt.
Szia!
nagyobbik lányunk több, mint 2 éves koráig karon aludt el. 3 hetes korától átaludta az éjszakát, a mai napig alszik még délután is 2 órát. nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba, gyerek, ez volt az egyetlen "szépséghibája", ami nekem nem volt teher. de aztán újra teherbe estem és sokat keményedett a hasam, úgyhogy muszáj volt más módszert alkalmazni. befektettem a kiságyába, mellé ültem, beszúrtam a kezem a rácsok közt és így simogatott, míg el nem aludt. aztán, hogy ne a rácson keresztül kelljen altatni, levettük a kiságy oldalát. így sokkal nehezebben alszik el, mint ringatva, de kibírtam, kibírom. a kisebbik lány nem igényelte annyira a testi kontaktust, őt ritkán kell karon altatni, viszont nála is ez a "rácson be a kéz és simogatás" -os altatás a nyerő egyelőre. Apa is segít altatni, az ő keze nem fér át a rácson, úgyhogy ő ráhajol az ágyra, belógatja a kezét és így simogatja. A nagyobbik lány kicsi súllyal született (2500 g) úgyhogy nem volt nehéz karon altatni őt. Igaz, 2 évesen már 11 - 12 kg volt, nehezedett a dolog, de a kistesó megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!