Anyukák, milyen ajándéknak örültetek volna szülés után?
Én is pelenkának örültem volna, de mindenkitől ruhát, meg mindenféle idiótaságot kaptunk. :-)
Nekem nagyon jólesett, pedig haszontalan, a futárral küldött nagy csokor virág, pedig nem vagyok érzelgős, de szülés után vhogy más az ember, erre emlékszem a legjobban, és a bnőmnek mi is ezt küldtük, és ő is bőgött rajta, azóta is emlegeti.
szerintem legjobban annak örülne, ha amikor mentek, visztek ebédet és sütit! amolyan komatálat
ha tárgyat szeretnél, akkor hálózsák, fürdőlepedő (kifogó), babaágynemű (ha tudsz varrni, úgy mégjobb, ha saját készítésű), vagy fényképalbum.
Igaz, hogy ez drágább, de én nagyon örültem volna neki:
Lehet, hogy máshol lehet kapni olcsóbban is. Én kaptam egy ilyen fürdőlepedőt, de 80*80-as volt. Hát nem tudtam benne megtörölni a babánkat, ezért nagyon örültem neki,mikor találtam ilyet nagyobb méretben is. Most egy éves a kislányunk, de még mindig ezt használjuk.
Ajándákcsomag benne popsitörlő,csörgő,cumilánc,mesefigurás falidekor a babának,rostos üdítő,csoki,alkoholmentes sör anyukának!
Nekem egy kolléganőm mesélte,hogy mikor hazaérkeztek ikerbabáikkal a kórházból a szomszéd nénike fórró húslevessel meg egy tányér sütivel várta haza...potyogtak a könnyei a levesbe mikor ette annyira jól esett neki!
Én is kaptam egy nagy tál tiramiszut(persze kevésbé kávésan)egyik látogatótól ami nagyon jól esett(Apának is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!