Szülés után mikor kell először találkozni a védőnővel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 22:09
1/24 anonim válasza:
amikor hazamentek.
mi kedden mentünk haza, szerdán jött a védőnő
2/24 anonim válasza:
Hétfőn engedtek haza minket a kórházból és kedden már jött a védőnő. A kórházból hívták fel, hogy megszültem, így nekem nem is kellett hívnom őt. A gyerekorvos pedig szerdán jött ki. Neki a védőnő szólt.
3/24 kíváncsicska válasza:
A védőnő megy ki hozzátok az orvossal együtt (vagy nem attól függ hogy ragaszkodik-e az orvos a védőnőhöz az első látogatás alkalmával).Nálunk (mivel pénteken jöttünk haza)csak hétfőn jött ki.Aztán 6 hetes koráig minden héten jött,(csak telefonálni nem telefonált hogy alkalmas-e hogy jön)majd onnantól havonta egyszer.
4/24 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha másik városban szülök? Miután kiengednek a kórházból, nem tölthetek el csöndben 1-2-3 napot a babával, rögtön szaladnom kell vissza, hogy a védőnő láthasson?
2012. ápr. 13. 22:22
5/24 anonim válasza:
Hazaérkezés után a védőnőnek 24 órán belül az orvosnak 48 órán belül ki kell mennie. a hétvége nincs bent,vagyis védőnőnek 1 orvosnak 2 munkanap áll rendelkezésére.
Általában szülés után hazamennek a nők, vagy te nem haza viszed a Babád? Hol akarsz vele eltölteni 2-3 napot?
6/24 anonim válasza:
Ezt most én se nagyon értem kedves kérdező...
7/24 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam pár lehetőségen, vannak rokonaim akik gondolom ideadnák a lakást pár napra. Annyira nem vonzz, hogy szülés után rögtön leutazzak 200 km-t, még ha kocsival el is vinnének.
2012. ápr. 13. 22:31
8/24 anonim válasza:
ezt én se értem. hogy érted, hogy csöndbe, másik városban?
általában az anyukák hazamennek szülés után. vagy esetleg a szüleikhez, de azt meg kell beszélni a védőnővel.
de most tényleg nem értem hova akarod vinni a babád :S
9/24 A kérdező kommentje:
Az orvos akinél szeretnék szülni pesten van. Én pillanatnyilag vidéken vagyok, és értelemszerűen a védőnő is helyben, vidéken van.
2012. ápr. 13. 22:33
10/24 anonim válasza:
pedig sajnos nincs más lehetőséged. Babádnak is jó ha egyből haza viszed és a doki sem feleslegesen megyki, hanem vizsgálatokat végez , reflexeket néz. Nem szórakozásból ez a kötelességük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!