Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után mikor kell először...

Szülés után mikor kell először találkozni a védőnővel?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 22:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
De, igen, amint mondtam, vannak fönt rokonok, csak a védőnénit kellene megoldani... Azt hiszem kénytelen leszek arra a mondjunk kb egy hónapra mégis váltani.... Felmegyek, berendezkedek, megszülök, pihenek egy kicsit a babával, aztán vissza. A babaholmi börzén ahogy elnéztem kb 1600 asztal van, és már csak egy-két elvétve nincs lefoglalva. Őszintén szólva kétlem, hogy ezen az 1600 asztalon ne találnám meg mindazt, ami egy újszülöttnek illetve nekem kellhet az első 1-2 héten. Utána már úgyis jönnénk vissza, itt meg már minden megvan szépen. Szerintem az alapminimum egy mózeskosár ennyi időre, az amúgy is ajánlott újszülötteknek az első időkre. Ezen kívül még gondolom jól jöhet egy pelenkázó, meg egy babakocsi. Tisztálkodó szerek, pelenka már kb össze van készítve, nekem a kórházi táska... Mi más kell? Vagy ez így szerintetek nem jól kivitelezhető? tényleg nem veszek kötekedésnek semmilyen véleményt...
2012. ápr. 15. 15:34
 22/24 anonim ***** válasza:
mi alig értünk haza a kórházból, már jött is (szó szerint értem), igaz péntek volt. aztán a következő héten jött két naponta, aztán hetente, utána havonta egyszer mi megyünk hozzá, illetve egyszer ő jön ki hozzánk.
2012. ápr. 16. 12:49
 23/24 anonim ***** válasza:

OFF.

Az egyik ismerősömnek van egy vatta új mózeskosara(csak 1x használták mikor hazahozták a babát a kórházból)

Ha érdekel írj privit,nagyon olcsón adja!

2012. ápr. 16. 13:28
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de éppen most kaptam egyet ajándékba. Itt biztos lesz majd, aki "lecsap" rá :)!
2012. ápr. 18. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!