Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülés után mikor kell először...

Szülés után mikor kell először találkozni a védőnővel?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 22:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Vagyis nem pillanatnyilag, hanem vidéken tartózkodom.
2012. ápr. 13. 22:34
 12/24 A kérdező kommentje:
Világos. köszönöm a válaszokat, akkor ezt majd még valahogy végiggondolom.
2012. ápr. 13. 22:35
 13/24 anonim ***** válasza:

na de hogy gondoltad?

az oké, hogy kölcsön kérsz egy kérőt (nekem nem tudnál? :D) de a kiságyat, pelenkázót, kiskádat, kiskád állványt, ruhatárat és még reggelig sorolhatnám miket viszed magaddal?

pont azért megy a védőnő, hogy leellenőrizze, minden megvan-e illetve rendben van-e a baba körül.

azonkívül egyedül az első pár nap nagyon húzós, jó ha apa ott van segíteni

2012. ápr. 13. 22:42
 14/24 anonim ***** válasza:

*kérót

nah jól elszóltam magam? :DDD

2012. ápr. 13. 22:43
 15/24 A kérdező kommentje:

:))))). Apa nincsen, kéró van de minek, úgyhogy kérő jöhet, ha van egy kéznél :D.

Éppen ezért mondtam, hogy átgondolom. Olyan tervem is volt, hogy egy hónapra felköltözök, de akkor meg védőnőt kell váltanom, meg minden macera.

2012. ápr. 13. 22:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem KELL talalkozni a vedonovel. Le is lehet mondani a szolgaltatast. ha ugy latod jonak, akkor beszeld meg vele, hogy par napig meg a fovarosban leszel, akkor menjen ki, ha hazaertek. A te erdeked inkabb az, hogy a gyerekorvos lassa. De hogy jutsz el a korhazba, ha megindul a szules? Vagy mar bpen vagy?
2012. ápr. 13. 23:24
 17/24 A kérdező kommentje:
igen, a kérót megkapom már előre.
2012. ápr. 13. 23:31
 18/24 anonim ***** válasza:

És a babához szükséges cuccokat előre odaszállítod, majd újszülött babával visszacuccolsz vidékre?

Vagy hogy gondoltad?

2012. ápr. 14. 08:55
 19/24 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy akkoriban lesz a babaholmi börze, és amúgy is ott akartam nagybevásárlást csinálni. Szóval helyben lenne minden.
2012. ápr. 14. 13:10
 20/24 anonim ***** válasza:

És ha a Börzén nem kapsz meg mindent ami szükséges egy baba ellátásához akkor nagy hassal a z utolsó pillatanban rohangálsz,nyakadba veszed a várost,ráadásul úgy hogy még Apa sincs aki segítene????

Bocsi nem akarok kötekedni tényleg...

Nincs valaki aki veled tudna menni egy kis időre segíteni(anya,tesó,unokatesó,barátnő,keresztszülő???)

2012. ápr. 15. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!