Szülés után mikor kell először találkozni a védőnővel?
na de hogy gondoltad?
az oké, hogy kölcsön kérsz egy kérőt (nekem nem tudnál? :D) de a kiságyat, pelenkázót, kiskádat, kiskád állványt, ruhatárat és még reggelig sorolhatnám miket viszed magaddal?
pont azért megy a védőnő, hogy leellenőrizze, minden megvan-e illetve rendben van-e a baba körül.
azonkívül egyedül az első pár nap nagyon húzós, jó ha apa ott van segíteni
*kérót
nah jól elszóltam magam? :DDD
:))))). Apa nincsen, kéró van de minek, úgyhogy kérő jöhet, ha van egy kéznél :D.
Éppen ezért mondtam, hogy átgondolom. Olyan tervem is volt, hogy egy hónapra felköltözök, de akkor meg védőnőt kell váltanom, meg minden macera.
És a babához szükséges cuccokat előre odaszállítod, majd újszülött babával visszacuccolsz vidékre?
Vagy hogy gondoltad?
És ha a Börzén nem kapsz meg mindent ami szükséges egy baba ellátásához akkor nagy hassal a z utolsó pillatanban rohangálsz,nyakadba veszed a várost,ráadásul úgy hogy még Apa sincs aki segítene????
Bocsi nem akarok kötekedni tényleg...
Nincs valaki aki veled tudna menni egy kis időre segíteni(anya,tesó,unokatesó,barátnő,keresztszülő???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!