Milyen gyakran kéne a védőnővel találkozni?
Hát igen...pár kérdéssel odébb ezt a témát már kiveséztük.
Ez egyfajta elismerés,hogy nincs szükség rá mert,te maximálisan jól teszed a dolgod.Nekem is már csak annyit mondanak,hogy akkor menjek ha baj van.
Viszont akkor mit csinálnak a védőnők a rengeteg szabadidejükben?
Szia! A mi védőnőnk sem viszi túlzásba a látogatást. Mikor hazajöttem a kórházból, akkor eljött, utána telefonon megkérdezte, hogy mi van velünk. a következő látogatása 1 hónapos korában volt, majd 4,most 8 hónapos lesz a fiam, mára ígérte magát, majd kiderül hogy jön-e.
A mi védőnönk is ennyire figyelmes:(
Szia!Elvileg havonta!Nem is értem...Nálunk is rendezett,nyugodt környezet,megfelelő anyagiak vannak és ezek ellenére a védőnő rendszeresen látogat minket.Pedig rengeteg dolga van,nagy körzet tartozik hozzá...Úgy látszik,ő valóban lelkiismeretesen elvégzi a munkáját.
De ahogy azt már korábban is olvastam itt,nem mindenütt végzik megfelelően.
Én nemrég felhívtam, hogy itt dolgozik-e még, mert komolyan azt hittem, kilépett. Egyből jött :-)
Valahol elismerésnek érzem, hogy látja, nálunk minden rendben, végül is nincs komoly gondom, ha meg van, felhívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!